Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 évesnek otthonra hideg...

2 évesnek otthonra hideg padlóra szandált, mamuszt, vagy mit ajánlasz?

Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 22:44
 1/9 anonim ***** válasza:
szandi
2011. júl. 31. 22:49
 2/9 anonim ***** válasza:

[link]

Nekünk ilyenünk van, benticipő. Könnyű tisztítani, könnyen felveszi magának, és nem fázik meg. :)

2011. júl. 31. 23:06
 3/9 anonim ***** válasza:
mamusz vagy vastag zokni vagy papucs
2011. aug. 1. 09:18
 4/9 A kérdező kommentje:
Papucs? Azt azért nem szeretnék még...
2011. aug. 1. 10:31
 5/9 A kérdező kommentje:

Vastag zokni kilőve, kell, hogy legyen talp. Papucs is kilőve, szerintem nem való még 2 évesnek, oviban sem engedik még a nagyobbaknak sem. Mellesleg le is venné :)

De akkor rövid szárú zárt vászon benti cipő, bokát fogó nyitott szandál vagy szilikon talpas zokni egészségesebb a kicsi lábaknak -úgy összességében: ortopédiai szempontból, izzadás, kényelem, stb. ?

2011. aug. 1. 15:40
 6/9 anonim ***** válasza:

mi akkor még családi házban laktunk és kő padló volt mikor a legnagyobb 2 éves volt

soha nem vette le a papucsot a gyerek / szerintem szoktatás kérdése

vastag zokni meg olyan van ami flotir és van a talpán egy vékony asszem műanyag talp

2011. aug. 1. 18:55
 7/9 A kérdező kommentje:

Azaz, olyanra gondolok én is, aminek a talpán van valami :)

Csak nem tudom, melyik lenne a jobb, a bokájának nem mindegy még...

2011. aug. 1. 19:05
 8/9 anonim ***** válasza:
hemi pál ortopédián azt mondták, csak nyitott szandi otthonra, ami jól tartja a bokát, legjobb a salus erre a célra. Mezítláb, zokniban nem jó lenni, mert az otthoni padló (parketta, járólap stb) sima, így a szalagokat,amik gyerekeknél még ugye fejlődésben vannak megnyújtják, így könnyebben kialakul a lúdtalp. emiatt a supináltat javasolják megelőzésre és gyógyításra is. Kint pedig, a játszón, kertben, egyéb helyeken csak mezítláb a legegészségesebb.
2011. aug. 2. 09:08
 9/9 A kérdező kommentje:
Sajnos a mi játszótereinken nem lehet mezítláb lenni, kert pedig nincs. Se közel, se távol nincs egy tiszta zöld hely, ahol mezítláb lehetne lenni... :(
2011. aug. 2. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!