Milyen frizurája van 3 év körüli kislányotoknak?
Figyelt kérdés
Kislányom most kezdte az ovit, szóltak az óvónők, hogy tűzzük fel a haját, mert játék közben az arcába lóg, dobálja. Vékony szálú haja van sajnos minden csat kicsúszik belőle, állandóan igazgatni kell, hajgumi több csat kell egyszerre, de mindig elhagy egy párat az oviban, csat nélkül jön haza. Már levágattuk a haját olyan fül alatt érő kleopátrásra, de még így is csatozni kell meg hajgumizni.
Mit tegyek? Itt a neten is nézegettem kislányhajakat de nem találtam semmit, fiúsra sem szeretném levágatni emiatt, más kislányoknak olyan szép hosszú hajuk van, már azt is megbántam, hogy levágattuk, mert így sem jó.
Ötletek?
2014. okt. 1. 16:09
11/15 anonim válasza:
és még egy ma már a lányom nagyon félti a haját mert tetszik neki hosszu haj .
12/15 anonim válasza:
Kislányom 3 éves és 8 hónapos. Göndörödik a haja. Sosem volt még levágva, derékig ér. Én a homloka fölött szoktam öszefogni, tekerek egyet rajta és hátracsatozom. Nem tudom érthető-e, de ezt rövid hajjal is meg lehet csinálni. Így nem lóg a szemébe, hátul mégis ki van bontva. Nekem a szocializmus korszakában mindig rövid hajam volt, és gyakran néztek fiúnak, úgyhogy bennem ezért van egy ilyen komplexus, hogy egy lánynak legyen hosszú haja, de szerencsém is volt, mert göndör volt neki mindig és így aranyos volt, jól mutatott mindig, úgyis, hogy nem volt vágva.
13/15 anonim válasza:
14/15 anonim válasza:
Olyan hajkölteményeket mutattok, amiket kb. fél óra elkészíteni, és rengeteg fonással/tűzéssel/gumizással jár. Ez oké egy esküvőre, vagy gyerekzsúrra (tehát extra eseményre), de minden nap lehetetlen kivitelezni egy reggel nyűgös, fáradt, hisztiző kislánnyal, akinek ráadásul egy egész nap az adott frizurát kell majd viselnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!