Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 18 hónapos lányom egyszerüen...

18 hónapos lányom egyszerüen nem hallgat rám! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
akárhogy probálom a nevelést nem megy ez a része nem hallgat rám semmiben és sehol! probáltam már a szép beszédet a vitatkozást vele de sehogy mintha meg sem hallaná! és ez már eléggé ki készitö! mikor rá szolok és nem figyel büntit kap de akkor meg ordit akár 2órán keresztül is!! mit tudok tenni ez ellen??? egyszer-kétszer mikor már kiboritott a segére csaptam de még rosszabb volt a helyzet! segitsetek kérlek!!!
2010. jan. 25. 19:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem is működik a büntetős dolog. Nálunk büntetőszék van, és ha hisztizik vagy nem fogad szót akkor oda teszem annyi percre ahány éves. Jelenleg két percre.

Megmondom őszíntén én a dadust néztem a tv-ben és ez bevált nálunk, mint hisztilevezető módszer.

2010. jan. 29. 18:30
 12/24 A kérdező kommentje:
oda van irva a kérdéshez mennyi idös! 18 hónapoos azaz másfél éves!
2010. jan. 29. 19:13
 13/24 anonim ***** válasza:
15%
én a második válaszolót kérdeztem ne haragudjatok de a verés semmit nem old meg és felháborító hogy vannak anyukák akik FAKANÁLLAL VERIK A GYEREKÜKET
2010. jan. 30. 11:02
 14/24 A kérdező kommentje:
jah bocs azt hittem tölem kérded! de igazad van én sem tudnám fakanálal bántani de még fenyiteni se szeretném soha azzal! néha de ténleg csak néha kap a segére(pelusra) de az is csak akkor van mikor már teljesen kiborit amugy büntizek én is!az se tul hasznos nálunk de hasznosabb mint a verés!
2010. jan. 30. 14:05
 15/24 anonim ***** válasza:
78%

Én a fakanalas vagyok. Nem szeretnék vitázni. Egyáltalán nem fájt neki és használt. Engedelmes, kedves, nagyon vidám és boldog babám van. Én csak leírtam, hogy nekem mi vált be, az volt a kérdés. Nem szeretném, hogy a gyerek uralkodjon rajtam, h már most ezt csinálja, mi lesz kamasz korban. Amúgy nálunk is van egy sarok, ahova beküldöm ha nagyon hisztizik, hogy nyugodjon le. Szerencsére a kisfiam nem az nagyon hisztis tipus. A gyermek nevelés egy befektetés, majd meglátjuk, hogy kamasz/felnőtt korban kinek milyen lesz a gyereke. Egyébként én nagyobb gyerekekkel foglalkozom (12) és rengeteg szülő panaszkodik, hogy nem bír a gyerekével..és ezt látom is, hogy az aranyos kisgyerekekből mi lesz..

aztán látom azt is, hogy itt a környékbeli anyukák, hogy küzdenek hasonló korú gyerekeikkel, ordítás nélkül 100 métert nem tudnak megtenni, a gyerek hol erre hol arra akar menni, a játszón hol ezért hol azért hisztizik és az anyuka meg "idegbeteg". Amúgy én csak segíteni akartam. Több sok gyerekes barátnőm van, és mindegyik használja a fakanalat (én is tőlük tanultam) és nagyon boldog családjuk van, klasszak, elevenek a gyerekek.üdv. mindenkinek!

2010. jan. 30. 17:59
 16/24 A kérdező kommentje:
engem nem nagyon érdekel te mivel neveled a gyereked! köszönöm hogy válaszoltál és tanácsot adtál de én nem élek vele,de a te dolgod hogy a saját gyerekeddel hogy bánsz!
2010. jan. 30. 21:27
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
ne haragudj fakanalas de olvass utána a nevelési módszered mennyire árt a babádnak és ez a te gyengeséged hogy ehhez nyúlsz ez felháborító
2010. jan. 31. 09:49
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
és még azt mondod ezt tanultad hát gratulálok mást is tanulhatnál például türelmet!!!hihetetlen hogy még meg is magyarázod hogy ez jót tesz a gyerekednek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. jan. 31. 09:50
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
ja igen és szerinted a játszótéren az anyukák idegbetegek te nem tartod magad annak???????téged az nyugtat meg ha megv ered a gyereked fordulj orvoshoz! a férjed mit szól hozzá?
2010. jan. 31. 09:53
 20/24 anonim ***** válasza:
az ovónéni tapasztalatait csak én is alátudom támasztani! én nem verem a gyerekem pedig néha nagyon felidegesít de "érdekes"módon eszembe nem jut hogy megverjem ....
2010. jan. 31. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!