18 hónapos lányom egyszerüen nem hallgat rám! Mit tegyek?
Sziasztok!
Nekem is működik a büntetős dolog. Nálunk büntetőszék van, és ha hisztizik vagy nem fogad szót akkor oda teszem annyi percre ahány éves. Jelenleg két percre.
Megmondom őszíntén én a dadust néztem a tv-ben és ez bevált nálunk, mint hisztilevezető módszer.
Én a fakanalas vagyok. Nem szeretnék vitázni. Egyáltalán nem fájt neki és használt. Engedelmes, kedves, nagyon vidám és boldog babám van. Én csak leírtam, hogy nekem mi vált be, az volt a kérdés. Nem szeretném, hogy a gyerek uralkodjon rajtam, h már most ezt csinálja, mi lesz kamasz korban. Amúgy nálunk is van egy sarok, ahova beküldöm ha nagyon hisztizik, hogy nyugodjon le. Szerencsére a kisfiam nem az nagyon hisztis tipus. A gyermek nevelés egy befektetés, majd meglátjuk, hogy kamasz/felnőtt korban kinek milyen lesz a gyereke. Egyébként én nagyobb gyerekekkel foglalkozom (12) és rengeteg szülő panaszkodik, hogy nem bír a gyerekével..és ezt látom is, hogy az aranyos kisgyerekekből mi lesz..
aztán látom azt is, hogy itt a környékbeli anyukák, hogy küzdenek hasonló korú gyerekeikkel, ordítás nélkül 100 métert nem tudnak megtenni, a gyerek hol erre hol arra akar menni, a játszón hol ezért hol azért hisztizik és az anyuka meg "idegbeteg". Amúgy én csak segíteni akartam. Több sok gyerekes barátnőm van, és mindegyik használja a fakanalat (én is tőlük tanultam) és nagyon boldog családjuk van, klasszak, elevenek a gyerekek.üdv. mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!