Megvennéd a lányodnak a monster high babát, ha?
Nagycsoportos lányom van.Az oviban monster high örület van.
Már párszor mondta ,hogy a jézuskától ilyen babát szeretne.Én nem tartom jó ötletnek,barbie babája is van 5,mégse játszik velük.Párom szerint, ha ez a vágya miért ne.Már kezdtem belemenni,hogy ilyet kap, de ma elgondolkoztam.
Ugyanis a kislányom bevallotta, hogy azért szeretne ilyen babát,mert a csoportjában csak akkor csatlakozhat a lányokhoz játszani,ha neki is lesz.Ez a "belépö".Ezen teljesen ledöbbentem.
Próbáltam neki elmagyarázni,hogy az ilyen lányok nem is igazán barátnök,ha feltételhez szabják,hogy kivel játszanak.Azt mondta a kislányom,hogy tudja,de azért szeretne egyet.
Mit tennétek?Vennétek egyet,hogy ne lógjon ki a sorból,vagy valami értelmesebbet kapna,(pl.lószállító legot is szeretne)?
600 Ft-ért vszínű,hogy nem eredeti MH baba volt...
5000-6000-nél kezdődnek és ritka mikor 2500-3000-ért lehet kapni akciósan.
Nekem sikerült 2500-ért egy Clawdeen Wolf babát venni év elején,ami most 5000 körül van.
Minden reklámozott hülyeséget én sem veszek meg,de néha kell kivételt tenni. Az agyon reklámozott játékok közül eddig egy Little Miss Muffint és egy Monster High babát vettem.
Most karácsonyra eddig lego volt terítéken,de az ovi hatására most kellene egy Happy Neappers párna a lányomnak,mert XY-nak is van. Még gondolkodom rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!