Megvennéd a lányodnak a monster high babát, ha?
Nagycsoportos lányom van.Az oviban monster high örület van.
Már párszor mondta ,hogy a jézuskától ilyen babát szeretne.Én nem tartom jó ötletnek,barbie babája is van 5,mégse játszik velük.Párom szerint, ha ez a vágya miért ne.Már kezdtem belemenni,hogy ilyet kap, de ma elgondolkoztam.
Ugyanis a kislányom bevallotta, hogy azért szeretne ilyen babát,mert a csoportjában csak akkor csatlakozhat a lányokhoz játszani,ha neki is lesz.Ez a "belépö".Ezen teljesen ledöbbentem.
Próbáltam neki elmagyarázni,hogy az ilyen lányok nem is igazán barátnök,ha feltételhez szabják,hogy kivel játszanak.Azt mondta a kislányom,hogy tudja,de azért szeretne egyet.
Mit tennétek?Vennétek egyet,hogy ne lógjon ki a sorból,vagy valami értelmesebbet kapna,(pl.lószállító legot is szeretne)?
Rémesek ezek a babák, az is egy nagy idióta aki ezeket kitalálta...
Na, de ettől függetlenül sajnos igen, megvenném a lányom miatt.
Köszi a válaszokat.Volt szerencsém ilyen mesét és babát is látni.Megmondom öszintén,hogy borzalmasnak találtam. :) És ismerem annyira a lányomat,hogy 1-2 hónap után megunná.
Inkább megvenném neki 2x-3x annyiért a legot.
Ami elgondolkodtatott,az az hogy már most van értelme elkezdeni tanítani a lányomat arra,hogy ne majmolja a többit,és ha csak ilyen feltétellel veszik be a "csoportba",akkor nem érdemlik meg a barátságát....
Vagy ráér pár év múlva,és kapjon egy elfogadható kinézetüt?
Azért vagyok ennyire tanácstalan,mert annó amikor én voltam ovis nem volt ilyen szintü majmolás.Nagyon nem is vihettünk be játékokat.Jobban elfogadtuk egymást.
De azt szeretném ha a lányom boldog lenne.
én vennék. tök igazad van, de ő, ők 6 évesek! az, hogy ezek a lányok nem barátok, azt akkor fogja megtudni mikor belép hozzájuk ezzel a hülye babával. sajnos mi hiába mondjuk, ezt nekik meg kell tapasztalniuk.
nálunk egyébként nem lehet bevinni semmi ilyet. középső csoportban 1 alvóka, nagycsoportban semmi!
most értem meg igazán, hogy ez mennyire jó! így nálunk nincs is ilyen versengés, követelés...
egyébként pont most akciósan 600.- a tescoban ilyen baba, pont tegnap néztem :) annyiért nem is vészes, karácsony előtt meg eladod esetleg a neten :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!