Kisgyerekes anyukák, hogy oldjátok meg ha beteg gyerek, és ti dolgoztok, ki van a gyerekkel ha beteg?
Figyelt kérdés
nem nagyon torelálják a munkahelyen, ha beteg a gyerekem. nagyon nehéz igy helyt állni kétfele.2014. okt. 18. 14:55
11/16 anonim válasza:
"Ez az egyik legnagyobb hátránya a fiatal anyaságnak (28) hogy nincsenek riadóztatható nagyszülők."
Nem,a baj az hogy a nyugdíjkorhatár van nagyon kitolódva és a mi generációnknak a szüleinek még most is gályázniuk kell!
Na nehogy már egy 28 éves nő "fiatal" legyen az anyasághoz???és amikor anyáink 18-20 évesen szültek!!!
12/16 anonim válasza:
Nekem mindkét szülőm nyugdíjas, de idősek és nagyon feledékenyek, nem bíznám rájuk semmiképp. Bébisittert meg nem ismerek.
13/16 anonim válasza:
Igen ebben igazad van,meg mondjuk szerintem előny,hogy anyukám 51,anyósom 55.Még is csak jobban bírják az unokázást mintha 70 lennének.De akkor is szívás...
14/16 anonim válasza:
Egyébként 24 évesen szültem,és ahogy írod "nehogy már fiatal legyen az anyasághoz"...ehhez képest mégis sokszor ufóként néznek rám,hogy minek szültem én "gyerekfejjel".
15/16 anonim válasza:
Én 20 évesen szültem, amire tényleg sokan mondják, hogy fiatal, de pont nemrég számolgattam, hogy ha 30 évesen szültem volna, akkor sem lett volna anyám nyugdíjas abban az időszakban, amikor még a gyerek akkora, hogy olyan sűrűn vigyázni kelljen rá. Szóval ha 30 évesen szültem volna, a gyerekem tíz éves korában menne anyám nyugdíjba, hát így meg már 20 lesz, mire ez megtörténik, de a lényegen nem változtat, így se, úgy se tudott rá vigyázni, amikor még bölcsis, ovis volt.
16/16 anonim válasza:
Nálunk is megy az osztás-szorzás, pár napig apuka, nagyszülők és én. De nekem szerencsém van, a nagymamám ugyan 74 éves de nagyon jó egészségi és szellemi állapotban van, legtöbbször Ő van Vele. Még játszótérre is el tudja vinni. :) A másik szerencsém hogy be tudom hozni a munkahelyemre, de azt azért pár óránál tovább nem bírja. Ezt olyankor szoktam, ha nem lázas, és apukám délelőttös, mert akkor 11 körül végez és elviszi. De volt már, hogy a szomszéd néni vigyázott rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!