Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 15 hónapos kisfiam miért nem...

15 hónapos kisfiam miért nem kacag sokat? Probléma ez?

Figyelt kérdés
Más babákat olyan könnyű megnevettetni, az én gyermekem nem sokat kacag. Mosolygós, kiegyensúlyozott, csak olyan komoly. Van más is, akinek ilyen a gyermeke? Ez a mentalitása marad a későbbiekben is? Kisebb korában is ilyen volt.
2014. okt. 18. 13:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Minden gyermek más, mentalitás függő. Nekem 3 gyermekem van, az első nagyon keveset mosolygott és azt is csak rám pazarolta, nos ő már 16 éves, most is ilyen. A második ha kellett, ha nem nevetett, ő most 14 éves, egy viháncka maradt. A harmadik 15 hónapos, könnyen megnevettethető, ha jó napja van, különben a fejünkre is állhatunk, de nyilván én sem nevetek, ha vacak napom van.

Szóval ne aggódj, egyszerűen csak ilyen a természete.

2014. okt. 18. 13:47
 2/2 anonim ***** válasza:

2 fiam van,az elsőt szinte lehetetlen volt kacagó nevetésre bírni,sokat mosolygott,de nem kacagott,most 4 éves és ritkán kacag.

A kicsi 2 éves,gyakorlatilag egy fura hangtól vagy egy mozdulattól úgy kacag,hogy e miatt nevet a bátyja is:))

2014. okt. 18. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!