Alig kétéves kisgyermeknek adnátok, adtatok gömb nyalókát?
Nem adnék még neki gömbnyalókát, szerintem még korai neki.
Én gyerekeim is kaptak néha nyalókát, mert főleg egy időben a nagymama rrá volt szokva, hogy mindig hozott nekik- de én sem szeretem, mert ettől romlik szerintem is legjobban a fog- no meg a gumicukortól. Ugyhogy van csoki, van pez cukor meg keksz stb édesség, de a nyalókát és gumicukort kerüljük. Egyébként nagyfiam ovijába járt egy kislány, minden reggel úgy jött, hogy lógott a nyalóka a szájából és az anyja úgy jött érte, hogy nyomta a kezébe a nyalókát. Kistesója a másik csoportban dettó. MIndkét lánynak tövig ki van rohadvan az összes foga. Én gyerekeim meglátták egyszer őket együtt nevetgélni és sokkolta őket a fekete kirohadt fogsor- mondtam nekik, hogy ez bizony a nyalókától van- és azóta soha nem kérnek nyalókát. :)) A mama sem hoz már nekik, mert meg sem eszik! :)))
Én bevallom, egyszer adtam neki. Az volt a szituáció, hogy mi a férjemmel vettünk magunknak fagyit, ő viszont meg volt fázva, így nem szerettem volna adni neki a fagyiból, ezért kapott egy nyalókát helyette.
Persze jól össszeragacsozta magát vele :-)Azóta nem kapott, de szerencsére nem is kérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!