2 éves,12 kg. os kisgyermeknek melyik autósülést? 9-18 vagy 9-36kg?
Enyémek 2 évesen már utálták a 9-18-as ülést, kényelmetlen volt nekik, ahogy beszorítja a pocakjukat az a kagylóforma.
Ekkor kapták a 9-36 kilósat, persze a szűkítőket kivéve belőle, nagyon kényelmes volt nekik, hogy végre egyenesen ülnek és nincsenek elszorítva.
Szóval én a nagyobbat venném.
Az én lányom 3 hét múlva lesz 2 éves és most 11 kiló, kis vékonyka. 3 hónapja vettünk ülést neki. Maxi Cosi tobit. Drágább, de jobb a tesztje, mint a priorinak, amit linkeltél. Nagyon jó a minősítése. De ha drágállod, akkor is jobb a maxi cosi mint a graco. Nem szerintem, hanem az Adac teszt szerint.
Mi 9-18asat vettünk, mert mint mondtam vékony a lányom. A 9-36osban nem láttam, hogy biztonságban lenne. Lötyögött benne. Elveszett benne a gyerek. A cybexbe nem engedte már a próbánál sem, hogy rátegyem a pajzsot, pedig olyat akartunk venni. :S
Inkább veszek pár hónap múlva újat, csak legyen biztonságban, bár remélem még egy jó ideig jó lesz ez az ülés. Emellett nagyon szeretjük is, könnyen kivehető, iszonyat könnyen dönthető. Csak hátra nyúlok és megdöntöm egy kézzel, ha elaludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!