Alig kétéves kisgyermeknek adnátok, adtatok gömb nyalókát?
Figyelt kérdés
Ma a kisboltban láttam,hogy az egyik apuka ilyen kerek nyalókát vett a kisfiának. Alig lehet két éveske a gyermek. Teljesen ledöbbentem magamban, de szólni ugye nem volt jogom.. Én sosem vettem ilyen a fiaimnak. Mindig féltem a fulladástól, bár ha azt vesszük bármi a torkukon akadhat...Ti adtatok ilyet a gyerkőcnek? Köszi,ha írtok!2014. okt. 17. 20:50
11/26 anonim válasza:
Szörnyű belegondolni, hogy a fiam gyönyörű fogai áznak abban a tömény, cukros löttyben a szájában. Ameddig tehetem, nem fogok adni Neki, mint ahogy csokoládét sem evett még, max. túrórudit.
12/26 anonim válasza:
Megnyugtatlak,én igazán édesszájú vagyok,még sincs és nem is volt soha egy rossz fogam sem.Ez genetika,nem cukorfüggő :)
13/26 anonim válasza:
Nem, mert baromi egészségtelen.
14/26 anonim válasza:
Igen,kapott már,5 belenyalt és ideadta.:)
15/26 anonim válasza:
Kapott nyalókát 2 évesen, fogai köszönik jól vannak, (mert nem állandóan édességet fal, és mossa is őket), belefulladni sem akart még egyszer sem. A kemény cukorkákkal inkább érzem ezt jogos aggodalomnak, olyat nem kapnak, nem kaphatnak mástól sem.
16/26 anonim válasza:
nem nem adok neki ilyeneket soha ,csokit ,turorudit szokot kapni 4,5 éves lányom de nyalokát soha.
17/26 anonim válasza:
azért én őszintén sajnálom azokat a gyerekeket, akik életükben nem kaptak még csokit vagy nyalókát. Nem azt mondom, hogy azzal kell tömni, de havi 1-2 alkalomtól semmi bajuk nem lesz.
18/26 anonim válasza:
igazad van semmi bajuk nem lesz tőle, ennek ellenére akkor se vettem neki... sőt gumicukrot is csak akkor látott, amikor valakitől kapott... egyszerűen nem bírom ezeket a töményen cukrozott mű valamiket... nekem van a 14 éves lányom aki nem utál emiatt...kapott helyette más finomságokat :) süteményt imádja... sütök is neki :) és nyugodtan le lehet pontozni hisz látom aki nem ad a gyerekének az szerintetek borzalmas anya :D nem érzem annak magam... :)
19/26 anonim válasza:
Kb 3,5 évesen kapott először de nem azért mert féltem a fulladástól hanem mert én is úgy voltam vele,hogy minél késsőbb kapp ilyen cukros carokat annál jobb!Ekkor is úgy emlékszem kapta valakitől!
Most 4,5 éves és az 1 év alatt ha 3x evett még pluszba nyalókát sokat mondok(de nem én vettem neki,érdekes énnállam a boltba egyenesen a joghurtos hűtőhöz megy)
Én sem tiltom teljesen az édességeket,de ha csoki,gumicukor és nyalóka közül mégis választani kell akkor sztem a nyalóka a leggázabb,tényleg tömény cukorban áznak a fogai!!!
20/26 anonim válasza:
Egyre jobban sajnálom a friss generációt ..
A mi időnkben még lehetett csokit és nyalókát enni egy gyereknek ,anélkül hogy a boltban agyérgörcsös,döbbent nézőközönsége akadt volna anyánknak ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!