Vajon a mi gyermekünk lehet? Létezik ilyen?
Mennyivel barnább a bőre? Olyan, mintha más nemzetiségű lenne vagy csak kreolosabb?
Nekünk a 3. gyermekünknek van kreol bőre, a másik két tesó fehér, mint mi a férjemmel.
Szerintem semmi furcsa nincs ezen, bár lehet, hogy csak azért gondolom így, mert nekem természetes :)
Szóval apum is barna bőrű, télen is, nyáron meg még inkább, szülei, testvérei mind jóval fehérebbek nála, és a gyerekei közül az egyik kifejezetten tejfehér bőrű. Ő még nem kórházban született, tehát a csere kizárva, és mielőtt valaki beszólna, a vonásai, testtartása, természete pont olyanok mint az apjának.
Szóval simán előfordulhat, mint ahogy "normális" szülőknek is születhet albínó babája.
Úgysem leszel addig teljesen nyugodt, amíg meg nem csináltatod az apasági/genetikai/stb. teszteket. Csak vigyázz, ha esetleg necces lehet az apa, ne nagyon feszegesd a témát apuka előtt!:) bocsi.
Szerintem tesztelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!