16 hónaposom végre ki tudja fújni az orrát! Persze nem a leghatékonyabban, de fújja. Vajon elfelejthetjük már az orrszi-porszit? Nektek mikor fújta a gyerek először az orrát?
17 hós kisfiam már pár hónapja kifújja az orrát de csak az apjának, én ha odarakom a zsepit gyors elrántja a fejét. Az apja tanította meg neki, én hagyjam őt békén... :) Mindenképpen használunk orrszit ha beteg, a mostani orrfújási technikája még nem az igazi.
Kisfiam azóta hagyja az orrszívást mióta nem fogjuk le, állhat a porszívó mellett és ki be kapcsolgathatja. :)
Nekem mindkettő ki tudja fújni az orrát, de sajnos betegség idején nem elég hatékony, kell a poszívós.
Ha náthásak lesztek majd próbáld ki, hogy kifújod neki, aztán meg porszizod, látni fogodi minden marad bent :(
enyémnek majdnem 4 éves koráig használtuk a porszit.
nem azért mert nem tudta kifújni az orrát, rég ügyesen és hatékonyan fújja, de mikor télen nagyon beteg, és sebes már a nózija, sokkal egyszerűbb és jobb előkapni a porszit :)
na meg van az amikor annyi van az orrában, hogy nem győzi szusszal.
viszont azt, hogy egy 1,5 éves hatékonyan tudná kifújni az orrát, azt kétlem. szerintem még 1-2 évig biztos ne felejtsd el a porszit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!