Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 20 hónaposnak, ha az újszülött...

20 hónaposnak, ha az újszülött kistesó hoz egy mini tesóbabát, akivel ő foglalkozhat, pelenkázhatja, hordozhatja, etetheti, vajon fogja már érdekelni?

Figyelt kérdés
2014. szept. 3. 20:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekel, nálunk 21 hónap lesz, pont ezen gondolkoztam. :)
2014. szept. 3. 20:35
 2/11 anonim ***** válasza:

21 hónapos a lányom, de a családban lévő 4 hónapos baba még szinte semennyire nem érdekli.

A kezébe meg biztos nem adnám, hogy hordozza a lakásban, pelenkázni szintén nem tudna még, hiszen egy ilyen korú kisgyerek maga is jelentős segítségre szorul még szinte minden téren.

2014. szept. 3. 20:37
 3/11 A kérdező kommentje:
az h a családban van sztem nem ugyan az,mintha minden nap vele van a nap 24 órájában.
2014. szept. 3. 20:39
 4/11 A kérdező kommentje:
hordozni hordozóeszközben gondoltam egyébként és nem a tesót,csak a babát.
2014. szept. 3. 20:41
 5/11 Jégtánc ***** válasza:
Kislányom 2,5 ėves és nem igazán érdeklődik a babák után.Te ismered őt,neked kell kitapasztalnod mennyire fog babázni.
2014. szept. 3. 21:02
 6/11 A kérdező kommentje:
most nincs babája és nem is hiszem,h. jelen pillanatban hosszabban lekötné egy baba. csak gondoltam,h. majd látja tőlem,h. én foglalkozom a tesóval ő is kedvet kap. de vajon kedvet kap-e ilyen idősen?
2014. szept. 3. 21:03
 7/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Fiam pár hete kérte, hogy pelenkázzam be a plüssjátékát, csak utána engedte magát, aztán szerette volna ő is megcsinálni, nem sok sikerrel. Akkor még csak egy éves volt. Ebből kiindulva el tudom képzelni, hogy érdekelni fogja.
2014. szept. 3. 21:05
 8/11 anonim ***** válasza:

Barátnőmnek 2 éves volt a kislánya amikor született a kistesó, a kislány vitte a babáját magával mindenhova, pelenkázta és "szoptatta" vagyis utánozta az anyukáját aki a picivel foglalkozott.

Vegyél neki egy olcsó mini babát, ha lesz kedve akkor utánoz, ha nem akkor meg nem... :)

2014. szept. 3. 21:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Unokatestvérem 2 kislánya között pont 2 év van.A nagy megható figyelemmel és szeretettel fordul a pici felé és nagyon szeret babázni is.

Szerintem nyugodtan vegyél neki. Az én két lányom is javában babázott 2 évesen. Volt nekik hozzá kis hordozó, kiságy, babakocsi.

2014. szept. 4. 06:46
 10/11 anonim ***** válasza:
a nagyobbik kislány?ha nem érdekli a játékbaba-be lehet vonni esetleg másba.hozza a pelenkát,cumisüveget,segitsen tolni a babakocsit-lehet,hogy az "élő"babát még jobban élvezné.
2014. szept. 4. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!