20 hónaposnak, ha az újszülött kistesó hoz egy mini tesóbabát, akivel ő foglalkozhat, pelenkázhatja, hordozhatja, etetheti, vajon fogja már érdekelni?
Figyelt kérdés
2014. szept. 3. 20:32
11/11 anonim válasza:
Szia! Az én fiaim között pontosan egy év korkülönbség van. Amikor a nagy 11 hónapos lett - ugye közelgett a szülés ideje (3 hét múlva voltam kiírva) vettem egy nevetős-sírós babát (turiban) ami akkora mint egy újszülött, megtisztítottam felöltöztettem 56-os rugiba. Előtte már összeállítottuk a tesó ágyát. Amikor megkapta a nagyfiam a babát, hamarosan befektettük a kiságyba, jóéjt kívántunk neki - majd minden nap eljátszottunk egy jelenetet (kb.fél perceset-sír a baba-felveszem, etetem, büfiztetem). Persze ő ebből még semmit sem értett, de érzékelte, hogy valami készülődik. A baba a mai napig megvan, puszilgatja, hordozgatja, dédelgeti. A tesót is imádja,nem volt féltékeny (csak a játékaira). A kistesó nem küldött neki ajándékot, mert úgyis akkor volt a szülinapja, csak kapkodta a fejét a sok játék láttán. Jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!