Mitol ebred sirva, mar a negyedik ejszaka?
Figyelt kérdés
Tuszos mandula gyulladasa van, baranyhimlos, es a bal felso lapatfog mellett szerintem jon csont fog.6 eves. Zavartan ebred..azt mondja nem faj semmije. Csak sir, es folyamatosan forgolodik, mocorog. Mintha kenyszer mozgasa lenne. Elalvas utan fel ora...es ebred. Soha nem volt alvassal baja, de most.. Van valakinek otlete? Mar a kozerzete jo volt, evett, ivott. Tanacstalan vagyok!!!2014. okt. 11. 22:05
1/4 A kérdező kommentje:
Zavartan zavart, viszont teljesen jol valaszol mindenre amit kerdezek. Pl. Mit meseltunk este..mit jatszottunk stb.
2014. okt. 11. 22:08
2/4 anonim válasza:
Próbáld ki a Nurofen sirupot. nekem be vált,de ha nem segit menjetek szerintem dokihoz. am én is igy voltam,a kislányom felorditott ő a foga miatt.
3/4 anonim válasza:
mértél lázat?
lehet estékre hőemelkedik, belázasodik, az nálunk nyugtalanságot okoz mindig.
4/4 anonim válasza:
lehet h nem faj semmije de erzi hogy jon a foga es ez neki most kellemetlen igy ...vagy pedig alvas zavarai vannak ... az en lanyomnak is voltak 12 eves koraban hajnalban tudott csak elaludni ..alvasra jo ha elotte itatol a gyerekkel egy pohar tejet attol jobban alszik vagy pedig csepegtetel a parnajara illoolajat az is nyugtato hatassal van a szervezetere vagy pedig neg az alvoparna is segithet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!