2 éves fiam negyedik hete jár a bölcsibe, a 3. héten aludt ott először. Amikor elhozom délután, annyira fáradt, hogy csak hisztizni tud egész délután, pedig 1-1 1/2 órát is alszik. Hasonló tapasztalat valakinek?
Biztos csak a fáradság a baj? Az én kisfiam akkor ilyen, ha hiányzunk neki... Általában hét végére ilyen lesz. Ő 2-2 és fél órát alszik a bölcsiben, tehát biztos nem fáradt, de vannak nagyon rossz délutánok.:( Ha hazajövünk, igyekszem csak Vele foglalkozni, ez segít kicsit.
Lehet, hgoy elkanyarodtam kicsit, de elképzelhető, hgoy nálatok sem a fáradtság a baj, ezért írtam le.
Mennyit alszik éjjel? Nem bölcsis napon mennyit alszik, van különbség? Mondtad màr a bölcsiben, hogy kevés az az 1 óra alvàs neki, hàtha tudnànak segíteni, vàltoztatni valamin, vagy mindegyik gyerek csak ennyit alszik?
Nàlunk nagyon alkalmazkodó a lànyunk, bàrhol elvan, nem frusztràlt, de ha nem alussza meg a neki szükséges mennyiséget, akkor szörnyü vilàg van. Baràtnömnél 11 körül alszanak el a 4 és 2 éves gyerekei, 7kor kelnek, hiàba alszanak napközben is egyszer, totàl nyügösek, szerintem nem véletlenül, de ö meg màr megszokta, hogy folyton nyügösek...
Voltunk 1-2 buliban (pl. Lagziban), és meglepett milyen jól bírjàk a 2-3 évesek is a késöi fentlétet. Ha rendszeresen 8-9kor àgyban lennének, tuti nem bírnànak éjfélig is fent lenni akàrmi is van.
Ràadàsul az én lànyom olyan, hogy ha késöbb fekszik le este, akkor sem kel reggel késöbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!