SOS agyhártya tapasztalat?
Köszönöm a a választ és nyugtatást.
Egyébként nem hányós típus,sosem hányt még csak most.Ez is az egyik oka,hogy idegesít a dolog..
fiamnak 4x volt eddig vírus fertőzése, egyiknél se volt se orrfolyás, se hasmenés.
biztos, hogy ezek tipikus tünetek?
viszont enyémnek mind a 4x nagyon magas láza volt, 39,5-39,9, szinte csillapíthatatlan!
hogy jutottál az agyhártya gyulladásig?
nem lététek az oltást 1 éves kora körül?
enyém 2 hónapos korában kapta meg mert a környékünkön volt megbetegedés és mindenkit értesítettek akinek gyereke volt. elég komolyan vették.
38,6 fokos láznál és hányásnál én inkább gyomorrontásra gondolnék ;)
jobbulást a kicsidnek!!!
Nem kell egyből a legrosszabra gondolni.
Mi is beleestünk a múlthéten s nagyon beteg lett a fél család.Hányás,hasmenés.De szerintem ez csak vírus!
Orvosnak mindenképp mutasd meg!
Jobbulást!
Köszönöm mindenkinek a biztató mondatokat és a segítséget! Átvészeltük az egészet.Szerencsére nem tartott sokáig,már újra a régi:). És nem az volt de akkor minden egybevágott és megijedtem és mire gondol egy anya először ha nem a legrosszabbra...:/
Egyébként a kötelezőket természetesen megkapta az agyhártyára pedig jövőhéten kerül sor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!