Anyukák, akik még otthon vagytok 2-3 év közötti gyereketekkel (és nincs kistesó), hogy érzitek magatok otthon, hogy telnek napjaitok?
Figyelt kérdés
Főként a lelki oldal érdekelne. Pl. nincs-e lelkiismeret furdalásotok, hogy még nem dolgoztok, nem érzitek-e "haszontalannak" magatok, nem unatkoztok-e otthon,mennyire fárasztó a napi 24 óra gyereknevelés, hisztik stb.? És bármi más érdekelne, ha megosztjátok velem. Ha nem dolgoztok, miért nem mentetek vissza, nem volt lehetőség, vagy így is el tudjátok tartani a családot stb. Azért kérdezem, mert ezek a negatív érzések, néha előjönnek, holott hasznosan telnek napjaim, mert nevelem a 2,5 éves kislányunkat, mellette építkezünk, szint mindent én intézek, de mégis néha rosszul érzem magam, hogy még nem mentem vissza dolgozni.2014. okt. 10. 21:55
11/12 anonim válasza:
4,5 éve vagyok itthon a gyerekekkel. Tudom, hogy leépültem agyilag, külsőleg, de NEM akarom, hogy vége legyen. De munkát kell kesernem. Elrepült sajnos túl hamar ez az idő, mindig jó szívvel fogok rá emlékezni, mert a legcsodálatosabb 4 évem volt!
12/12 Szilvi01 válasza:
2,5 éves most kezdte a bölcsit. 1 hete jár alig lehet hazahozni. Itthon nem akart egyedul enni pl. Ott első nap már egyedül evett, itthon nem iszik csak csőrösből, ott első nap már pohárból. Kellett neki a gyerektársaság nekem meg s kikapcsolódás. Minimálbérért mosogatok, de még mindig több mint a gyes, párom se keres hú de sokat, úgyh muszáj voltam a saját làbamra állni, és eddig nem bánom. Így is van mindennap főtt kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!