Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Rossz álom 2,5 évesnél?

Rossz álom 2,5 évesnél?

Figyelt kérdés
Éjjel nagyon sírt 2,5 éves kislányom, pedig régóta végalussza az éjszakát este 9től reggel 8ig. Éjjel 2-kor nagyon hüppögött átmentem hozzá, kérdeztem mért sír, azt mondta megijedt ijesztő nénitől, kérdezem rosszat álmodott, azt mondta igen, megnyugtattam, aztán kijöttem, már nem sírt, de órákig nem tudott visszaaludni. Ők már álmodhatnak rosszakat? De nem is tudom mitől, mert csak meséket néz pl. Bogyó, Micimackó, Dóra és M2 meséi ezeket, ezekben nincs ijesztő néni, hogy honnan vette? Szóval tapasztalatok, mit csináljak, hogy nyugtassam meg, hogy ne féljen?
2014. okt. 9. 21:52
 1/2 anonim ***** válasza:
69%
Persze, hogy álmodnak rosszat, kb 1,5 éves kortól. Ők sokkal többet látnak még, mint gondolnád. Nem a tv-ből... Érdekes amúgy, hogy a kisfiam meg pont egy bácsitól ijedt meg álmában valamelyik nap. Sírva kelt, hogy "bácsi, bácsi". Sokáig keveredik az álom a valósággal náluk, próbáld meg elmagyarázni, hogy amit lát éjszaka, az nem a valóság.
2014. okt. 9. 21:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Még fiatalabban is álmodhatnak rosszakat. A gyerekek sok mindent hallanak, akkor is ha nem figyelnek oda a felnőttekre, vagy a TV-re.

Magyarázd meg neki, hogy az álom nem valóság.

2014. okt. 9. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!