Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Valaki valami tanacsot adna?

Valaki valami tanacsot adna?

Figyelt kérdés
a fiam 8 eves nagyon ugyes jol tanul itthon semmi gond vele ,a suliban nem verekszik,itthon szofogado,de a tanitoneni szerint figyelmetlen az oran es beszelget es csintalan.szepen megbeszeljuk itthon a dolgokat mondja hogy igen o a hibas de nem tudja miert olyan a suliba .valami ottletetek,vagy tanacsot szivesen elfogadnek.a valaszokat elore is koszonom
2014. okt. 9. 18:07
 1/7 anonim ***** válasza:

a tanárok az ilyen gyerekeket szokták szerepeletni, pl a köv feladatot nei kell felollvasni, vagy hasonló, ezzel a gyerek figyelme a tanárra kerül, be lesz vonva az órába.

a tanár unalmas a gyereket nem köti le.

ezért is vannak tanításisegédeszközök, tábla, vetítő, térkép, ha a tanár nem használ semmit, magába nézhetne

2014. okt. 9. 18:18
 2/7 anonim ***** válasza:
te otthon a koncentrálóképességét tudnád növelni. ilyenekre jó pl a bábozás.nagyobbaknál nemtom mi, esetleg készítsetek papírsárkányt. ne kapjon a gyerek bele hol ebbe hol abba
2014. okt. 9. 18:20
 3/7 A kérdező kommentje:
de itthon nagyon rendezett szeret kezimunkazni,nem gepezik nem egy ideges tipus,egyszeruen nem ertem ,de holnap megyek beszelek a tanitonenivel mert ott is lehet gond meg csak 19 eves szerintem nincs tapasztalata a gyerekekhez
2014. okt. 9. 18:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha mashol nincsen figyelem zavar, akkor pedagógus hiba a probléma forrása.
2014. okt. 10. 09:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy gyorsabban dolgozik, mint a többség? A tanító néni ugye megvárja a feladattal a lassabb gyerekeket is, de ő közben már készen van, unatkozik, és valamivel megpróbálja szórakoztatni magát. Beszéld meg a tanító nénivel, hogy ilyenkor adjon neki valami plusz feladatot, ha lehet olyat, amihez fel is kelhet a helyéről, hátha jobb lesz. (Elmehet krétáért, letörölheti a táblát, ablakot nyithat-csukhat, kioszthatja a lapokat, amit éppen kell.) És persze közben igyekezzen megszokni, hogy néha bizony csendben kell unatkozni.

A tanító néni amúgy nem lehet 19 éves.

2014. okt. 11. 11:53
 6/7 A kérdező kommentje:
de, hidd el 19 eves
2014. okt. 13. 07:39
 7/7 anonim ***** válasza:
A hiperaktivitás jelei, csak nehogy elkezdjék kigyógyítani belőle:) "Mivel szénfűtés volt az osztályban, hogy legyen elfoglaltságon, én fűtöttem a kályhában. Ha fárasztott a padban ülés, kiülhettem a szenesládára. A kb 200 karakteres olvasmányokat fejből tudtam, így a sorban olvasásnál egyszerűen mondtam tovább. Néha le is buktam, mert beépült egy-két plusz szó is. " és most boldog vagyok.
2014. nov. 2. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!