Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan kezelnétek ilyen...

Hogyan kezelnétek ilyen esetben a kisgyerek és a sex kérdést?

Figyelt kérdés
6 éves lányom múltkor azzal jött haza, hogy 2 gyerek a csoportjából sexelt, és elmagyarázta, hogy ez mit is jelent. Azon kívül, hogy köpni-nyelni nem tudtam, megkérdeztem, hogy az óvónéniknek szólt-e, azt mondta, hogy azok már elbeszélgettek a két gyerekkel. Viszont én úgy érzem, hogy nagyon foglalkoztatja a téma. Nem akarom semmivel sem negatív, sem pozitív irányba elterelni, de hogyan lehet ezt elmagyarázni nekik, hogy ilyen idős korban még ez rossz dolog, és nem szabad. (Remélem értitek mit szeretnék ezzel kérdezni.)
2014. okt. 6. 11:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én nem feltétlenül hangsúlyoznám, hogy "rossz" dolog.

Ahogyan a tévézés közben is megérti és elfogadja, hogy valamilyen film, vagy rajzfilm még nem neki való (sőt ő maga szól, ha egy reklám után nem neki való rajzfilm kezdődik) itt is azt kellene hangsúlyozni, hogy ez még nem neki való, nem kicsiknek való. Hogy ez sokkal nagyobbaknak való dolog, amihez ő még túl kicsi. Azt, hogy ez rossz dolog, szerintem nem szabad mondani!

2014. okt. 8. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!