Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megszoktátok engedni a nagyszü...

Megszoktátok engedni a nagyszülőknek, hogy ovi időben (hétköznap) elvigyék a gyerkőcöt magukhoz?

Figyelt kérdés
Múlt hét előtti héten egész héten oda volt a kisfiam anyuméknál, ma is elvitték, de most csak 3 napot engedélyeztem. Nem lakunk messze egymástól (de másik város). Nem szeret oviba járni, 5,5 éves. Így már kis fineszes, és megfűzi a mamát, hogy vigyék el, így nem kell neki oviba menni. Imád ott lenni, jó helyen van. Nagyon tud hiányozni, de tudom, hogy neki jó. Mostanában nem lesz ilyen, mer azért nem szeretném ha megszokná. Majd megint mehet az őszi szünetbe 1 hétre, ha lesz kedve. Egyébként nem is mindég van neki kedve menni.
2014. okt. 5. 15:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

nem értem, ha nem szeret oviba járni, miért akarod ott tartani? miért nem megy jövőre, 6,5 évesen iskolába?

bocs, csak kíváncsi vagyok, enyém 6,5 évesen megy iskolába, ez nem is kérdés :)

nálunk hetente-2 hétente 1 napot van a mamával, másik részről papa van, ott nincs így, 2 hetente vagy átjön ebédre vagy mi megyünk, nem kérdés, hogy marad-e, nem olyan a kapcsolat. de én meggebednék ha 1 hétig nem lenne itthon :D bár, ha olyan lenne a mama, biztos szívesen elengedném hosszabb időre, de nem ovi helyett hanem a szünetekben, esetleg hosszabbra nyújtani a hétvégét.

most is úgy van, hogy pénteken ebéd után megy érte a nagyi. ha nálatok sem lakik messze, miért nem megy érte korán?

2014. okt. 5. 17:04
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért milyen faxa, hogy neked protekciód van és bármit megtehetsz, másnak meg ezért vonják meg a családi pótlékot. Pontozz le, hajrá
2014. okt. 5. 17:28
 13/16 anonim ***** válasza:
41%
MindÉg? Falun laktok vagy mi?
2014. okt. 5. 17:34
 14/16 anonim ***** válasza:
Igen, de csak akkor, ha onnan is ugyanúgy megy oviba.
2014. okt. 5. 18:00
 15/16 anonim ***** válasza:
67%

szerinted úgy mégis mikor fog szocializálodni a gyereked?

a suliba reggel 8tól délután 4ig bent kell lenni hogy fogja ezt bírni ha most mondenféle szabály nélkül nyaralhat a nagyszülöknél,

elképesztő felelőtlenség az egész családtól és attól a pedagogustól is aki ezt csak úgy elnézi...

2014. okt. 5. 21:30
 16/16 anonim ***** válasza:
52%
Az enyém egy héten 1 napot hiányzik, meg is van beszélve az ovival, mert akkor jön a Mami másik városból, és egy egész napot együtt vannak. Különben minden nap megy. Illetve egy hónapban egyszer 2 napra kislányom megy el Mamihoz nyaralni. Az ovi is elfogadta, kislányom is, és nekünk is jó. Szerintem nem csak az a szocializálás, hogy ovis, hanem az is, hogy 2 napot a szülei nélkül van egy másik városban, más közegben, más emberekkel. Én ezt nálad is így csinálnám, heteket nem hagynám hiányozni az oviból, bár az enyém szeret menni.
2014. okt. 6. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!