Megszoktátok engedni a nagyszülőknek, hogy ovi időben (hétköznap) elvigyék a gyerkőcöt magukhoz?
nem értem, ha nem szeret oviba járni, miért akarod ott tartani? miért nem megy jövőre, 6,5 évesen iskolába?
bocs, csak kíváncsi vagyok, enyém 6,5 évesen megy iskolába, ez nem is kérdés :)
nálunk hetente-2 hétente 1 napot van a mamával, másik részről papa van, ott nincs így, 2 hetente vagy átjön ebédre vagy mi megyünk, nem kérdés, hogy marad-e, nem olyan a kapcsolat. de én meggebednék ha 1 hétig nem lenne itthon :D bár, ha olyan lenne a mama, biztos szívesen elengedném hosszabb időre, de nem ovi helyett hanem a szünetekben, esetleg hosszabbra nyújtani a hétvégét.
most is úgy van, hogy pénteken ebéd után megy érte a nagyi. ha nálatok sem lakik messze, miért nem megy érte korán?
szerinted úgy mégis mikor fog szocializálodni a gyereked?
a suliba reggel 8tól délután 4ig bent kell lenni hogy fogja ezt bírni ha most mondenféle szabály nélkül nyaralhat a nagyszülöknél,
elképesztő felelőtlenség az egész családtól és attól a pedagogustól is aki ezt csak úgy elnézi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!