Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tejfog törés 20 hós gyereknél?...

Tejfog törés 20 hós gyereknél? Fontos?

Figyelt kérdés
20 hós kisfiam ma csúnyán elesett, szájjal a betonba érkezett. Most vettem észre este hogy az egyik felső metszőfogából letört egy kis darab. Nem nagy, de így jöttem rá, hogy nem a száján lévő seb miatt sír ivásnál (megvágta az alsó ajkát a fogával), hanem a foga miatt..szerintem. Mikor elesett nem láttam hogy letört..így arra gondoltam a bibi miatt sír..de hogy nemrég láttam a fogát..egyébként cumisüvegből iszik még. Mit tudnak vele tenni? Tapasztalatok? Itt ahol lakom egy gyermekfogorvos van..akiről rosszat hallottam már..oda nem vinném...meg amúgy is..fél az új helyeken..az idegenektől, és még nekem sem engedi hogy a szájába nyúljak, magától pedig meg se mutatja. Nagyon félek, hogy mi lenne ha nem vinném..és mi lenne ha elvinném. Utánaolvastam..de csak olyanokat, hogy nem fájt a gyereknek úgyhogy vagy el se vitték fogdokihoz vagy ha elvitték se csináltak vele semmit. Nem tudja valaki hogyha fáj a kicsinek (ha iszik) akkor mit kezdenek vele? Hogy tudják megoldani egyáltalán a vizsgálatot..nemhogy még a kezelést? Köszönöm a válaszokat.
2014. okt. 4. 20:59
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyunk egyedül. Szerencsére már nem sír az ivás után, bár még lehet változik. Sajnos felül a metszőfogai már amúgy is nagyon szuvasak, nem enged a szájába fogkefével, és hiába csinálom vele együtt, egyszerűen nem jól csinálja a kezdetektől fogva..felül nem mossa..csak alul. Erőszakkal meg nyílván nem csinálom mert megutálja egy életre.
2014. okt. 5. 16:18
 12/16 anonim ***** válasza:
Szia, az a válaszoló vagyok aki szintén tegnap járt szerencsétlenül, azaz a kislányom... Szóval én holnap megpróbálom elvinni fogorvoshoz, pont a házunk alatt van a gyermekfogászat, ha gondolod elmesélem, hogy mi történt ott és, hogy mit mondott a doki!
2014. okt. 5. 17:29
 13/16 A kérdező kommentje:
Azt nagyon megköszönném. Fáj is a kislányodnak?
2014. okt. 5. 20:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Szombaton kérdezgettük mert nyűgösködött, azt mondta, hogy fáj neki,azóta nem panaszkodik rá. Remélem ma bejutunk a dokihoz, izgulok! Este vagy holnap írok!
2014. okt. 6. 06:51
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi! Sok sikert!
2014. okt. 6. 13:32
 16/16 anonim ***** válasza:
jajj elfelejtettem írni, voltatok dokinál?
2014. nov. 7. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!