Csak én nem tudom eldönteni legyen-e kistestére a kisfiamnak?
Én is hasonlókat éreztem az első gyerek után (nálunk is volt meddőségkezelés). Aztán egyik pillanatról a másikra rámtört egy érzés, hogy szeretnék még egy gyereket. Egyik nap még azt éreztem, hogy jaj hát kellene egy tesó, de már így is nehéz, a másik nap meg elöntött valami hullám, hogy gyereket szeretnék és úgy is maradtam :) A kicsi egyébként rögtön sikerült.
Nem akarok a szavakon kötekedni, vagy egy másik válaszoló védelmére kelni, de tényleg van különbség aközött, hogy gyereket szeretnél és testvért szeretnél. Amíg úgy érzed, hogy szerinted jó úgy is, hogy csak egy gyereke van és sarkítva fogalmazok, elnézést, "csak" azért szeretnél másikat, hogy a nagynak legyen kivel játszania, addig nem szabad másodikat vállalni. Ha túl soknak érzed azt az egyet, főleg a betegsége miatt (nekem is beteg az egyik, megértelek), akkor várj még a szüléssel. 36 éves vagy, még évek vannak hátra. Hidd el, hogy egyik pillanatról a másikra is változhatnak az érzéseid. Ha meg nem, akkor egy gyerekkel is boldog életet élhettek természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!