2 és fél 3 éves gyerekre adtok már sapkát illetve mennyire öltöztetitek fel?
Juj dehogy! :))
Még 2 éves sincs a lányom, de eszembe nem jutna így beöltöztetni.
Nálunk is kb. ilyen idő van, ma harisnya, felette vékony nadrág van rajta, felülről pedig egy hosszú ujjú body.
Az utcára kapott felülre egy vékony széldzsekit.
Hát, elég nehéz mostanában eltalálni mit is adjak rá.
Itt a mi udvarunkban mindig hűvösebb van mint kijjebb a buszmegálló felé, és tegnap fázott az udvaron, ezért adtam a kisfiamra egy átmeneti dzsekit, meg egy kis pamut sapit, aminek ilyen kis füle és kötője van, abban volt kint délelőtt.
Délután mikor elmentünk, szintén ezt adtam rá, de a buszmegállóban már mindent levettem róla, mert szakadt rólunk a víz.
Ennek örömére ma délelőtt is bementünk busszal a "városba" (Bp. legszélén lakunk), és a tegnapi után csak egy rövid ujjú body, vékonyabb pamut pulcsi, és egy valamivel vastagabb (de nem pufi) mellényt adtam rá, meg a tegnapi vékony sapit.
Odafelé föl-le adogattam rá a sapit, mert hol meleg volt, hol fújt a szél, de hazafelé a buszmegállóban meg majd megfagytunk, akkor elkelt volna a tegnapi kabát is.
Szóval szerintem elég nehéz eltalálni, még kb. 5 km-es körzetben is van ahol 5 fokkal hűvösebb van mint máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!