Kisfiamhoz újabban több gyerek is jön délután az utcából, nagyon zavaró nekem fáradtan munka után az én kettő gyerekemen kívül több gyerekre vigyázni, mit tegyek?
Szaladgálnak, hangoskonak, ki- be szaladgálnak a házban, illetve kérdezés nélkül felmennek az emeletre is.
Hiába mondom el a szabályokat, nem tartják be őket, 7 éves kisfiam teljesen megváltozik ha itt vannak, szemtelenül beszél velem, hogy nem én mondom meg stb...
Már előre félek a mai délutántól SOS !
Ezen mi is atestunk, sokszor egyszerre 6 gyerek is atjott napi szinten,sot vacsi idoben is ittmaradtak,igy nekik is keszitettem vacsit.Valoban faraszto,foleg hogy a tervezett dolgaimmal nem tudtam haladni.
Ugy oldodott meg,hogy amikor besokalltam egyszeruen megkerdeztem a gyerekektol,hogy nincs-e kedvuk ma XY-nal jatszani.Mi tarsashazban lakunk,igy szerencsere az epuleten belul kellett csak a szomszedba kuldeni oket.A tobbi szulo is rajott,hogy ez igy nem a legjobb,mikor mindenkire tobbszor sor kerult.Azota a kozos kertben jatszanak a gyerekek,rossz idoben pedig valtasban vannak mikor melyik csaladnal:)
használd ki! ma legyen a feladat: nagytakarítás :D
mindegyiknek nyomj a kezébe valami takarító eszközt mikor megjön, ülj le egy finom teával és irányítsd őket, hol hagytak egy kis foltot... :)
tuti meggondolják, hogy nálatok gyülekezzenek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!