Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akik Cserpes tejtermékeket...

Akik Cserpes tejtermékeket adnak gyermekeiknek válaszolnátok 1-2 kérdésemre?

Figyelt kérdés

Mennyiért szerzitek be?

(pl. joghurt, túró rudi, krémtúró érdekelne)

Milyen ízűek?Szeretik a gyerekeitek?

Milyen kiszerelésben vannak?

Szavatossági idejük gyorsabban lejár, vagy mint a bolti termékeké kb.?

Egyéb saját vélemények?

Vidéken élünk, nehéz hozzájutnom, így többet vennék, ha hozzájutok, ezért kérdezem.Egészséges dolgokat szeretnék adni a gyerkőcnek, és ezt mindenki csak ajánlotta.

Köszönöm.

2014. szept. 22. 07:12
 1/9 anonim ***** válasza:
én joghurtot szoktam venni 250 ft körül, őszintén szólva mindegyik finom, bármilyen ízűt is veszel :) málna, ribizli, áfonya, eper, barack, erdei gyümölcs, szeder, meggy, csipkebogyó.. :) 250 g -1 doboz, igen a szavideje jóval rövidebb, 2-3 hét csak, hisz tartósítószert nem tartalmaz! szóval úgy vásárolj be belőle, ami biztos elfogy ennyi idő alatt... ettem már krémtúrót-rudit is tőlük, ezeket se lehet összehasonlítani más termékekkel (jó értelemben) szóval csak ajánlani tudom én is :)
2014. szept. 22. 07:45
 2/9 anonim ***** válasza:
250 ml és 270 Ft nálunk a joghurt. A szavatossági ideje rövidebb mint a boltié.
2014. szept. 22. 07:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Nagyon finomak,de másabb ízű pl a rudi (jó értelemben) érzed rajta az igazi csokit,a krémtúróban a túrót,a citromot.Én csak ezeket adnám a kicsiknek,kár hogy ennyivel drágábbak.
2014. szept. 22. 08:02
 4/9 anonim ***** válasza:
240ftért veszem a joghurtot, 250g, mindegyik ízesítést szeretik.
2014. szept. 22. 08:42
 5/9 anonim ***** válasza:
43%
az jutott eszembe, a szülő veszi a CSerpest meg a bio-t, amíg otthon van a gyerek, utána a bölcsiben/oviban jön a margarinos zsömle 3 napig meg a répás zsömle...Durva váltás lesz a csúcsminőség után...
2014. szept. 22. 10:35
 6/9 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Nyamm.

2014. szept. 22. 10:38
 7/9 A kérdező kommentje:

Én is legalább, amíg nem kerül közösségbe, szeretnék neki minél táplálóbb, egészségesebb ételeket adni,hisz egy gyorsan fejlődő szervezet,nem mindegy milyen alapokat kap. Így is elég mű, szemét, vacak kajákat fog enni oviban, esetleg suliban, vagy később. Én sem vagyok egy "bio-őrült" szülő, csak amennyire normális ép határokon belül oda lehet figyelni az egészséges dolgokra.

Az árak, amiket írtatok nem vészesek, olyan heti 1x tudok belőlük vásárolni, akkor a szav.idejük bőven belefér még, és jó olvasni, hogy minden finom, természetes ízű. Mindenképpen veszek mindenből, kipróbáljuk.

Köszönöm!

2014. szept. 22. 14:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Nálunk oviban nagyon jó ételek vannak,egy szavam nem lehet! Szoktak kapni, túrós batyut, tórórudit, karamellás tejet, őszibarackkrémlevest,szóval elég változatosan esznek. Nálunk pl sima vajas zsemle nincs,és nem magánovi.
2014. szept. 23. 11:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Utolsó, nem kötekedésből, de feltűnt, h amit felsoroltál, azok mind édességek?
2014. szept. 23. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!