Hol vegyek cserpes natúr joghurtot? Tudom, hogy van a lipóti pékségbe, de sajna nincs a közelünkbe :- (
Figyelt kérdés
2012. okt. 11. 10:37
1/7 anonim válasza:
Nálunk (BP,Kispest) a piacon is lehet kapni. De a Deák téren is van boltjuk. Tejivó.. Állitólag a Corvin mozinál is lett tejivó. Máshol nem tudom hol lehet kapni... Párom mukahelyére szoktak menni a Cserpestől,de az is itt pesten van..
2/7 anonim válasza:
Nálunk van a piacon is, meg itt a környéken jó pár kisboltban (ilyen kis lakótelepi házak aljában lévő boltocskákban).
3/7 anonim válasza:
Bizonyos budapesti kerületekben és Pest környékén 1-2 településen rendeléssel is meg lehet oldani. A kiszállítás ingyenes: bocitej.hu
Én még nem próbáltam, de jónak tűnik.
4/7 anonim válasza:
Én láttam már több Arzenálban is.
5/7 anonim válasza:
Kispesti piac, és némelyik CBA-ban is van, illetve úgy emlékszem, múltkor a soroksári Auchanban is láttam.
6/7 A kérdező kommentje:
köszi
a bocitejnél én nem látok cserpest, vagy másra gondoltál
a soroksári auchan tökéletesen lenne, remélem lesz
2012. okt. 11. 13:40
7/7 anonim válasza:
De, a bocitejnél Cserpes van, nézd meg a képet! Csak a terméknévnél valamiért nem írnak márkanevet. Azt nem tudom miért nem, mert így még Google-ból sem lehet megtalálni őket rendesen. Először nekem is furcsa volt, hogy pl. így írják a termékneveket: xy sajt Kapuvárról. A képen viszont egyértelműen cserpes van, még a márkanevet is el lehet rajta olvasni, és a Cserpes ugye kapuvári cég... Szerintem hívd fel őket telefonon, és kérdezd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!