Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 lágytojás egy zsemlével,...

2 lágytojás egy zsemlével, ugye simán elég egy négy évesnek?

Figyelt kérdés
Kisfiam alapjáraton nagy termet, szeret enni. A tojás az egyik nagy kedvenc. Reggelire bevágott 2 tojást egy zsemlével és most kiverte a hisztit, hogy nem adtam neki többet és ő éhen fog így halni ( :D ). Hogy értessem meg vele, hogy ennyi bőven elég neki?
2014. szept. 20. 09:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
60%
9-es: figyelmes olvasás: az hogy mindenki azt írta, még adjon hozzá valamit, több válaszban is azt jelentette, hogy ne felfújt zsemlét kapjon nulla tápértékkel és lehetőleg legyen mellette zöldség is
2014. szept. 20. 15:12
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Hat két tojás megy egy zsemle reggelire, attól nem lehet elhizni....
2014. szept. 20. 15:15
 13/21 anonim ***** válasza:
10%
Soha nem adok lágy tojást,félek a szalmonellától,de a tükörtojás miért ne mehetne?
2014. szept. 20. 15:57
 14/21 anonim ***** válasza:
93%
Valószínűleg azert, mert eredetileg az tukortojas sárgája is pont olyan állagú, mint a lágy tojasé. En mondjuk rendesen megsutom, nem szeretem a "félkész" ételeket....
2014. szept. 20. 16:04
 15/21 anonim ***** válasza:
22%

#9 Azt írtuk, táplálóbb ételt adjon neki, nem azt, hogy hízlalja fel.

Ha megeszel egy vekni kenyeret hamarabb megéhezel, mintha eszel egy vitaminokban és rostokban gazdag normál adag ételt. Vagy te üres kalóriákkal tömöd magad meg a gyereked? Mit esztek, kukoricakonzervet?

2014. szept. 20. 16:05
 16/21 anonim ***** válasza:
14%
Igen, azért nem adok tükörtojást sem, mert annak is lágy a sárgája. Én legalábbis úgy csinálom magunknak, a gyerekek pedig csak jól megsütött rántottát kapnak.
2014. szept. 20. 16:14
 17/21 anonim ***** válasza:
12%
agyam megállaz ilyen okostojásokon,mint te 9-es.
2014. szept. 20. 17:10
 18/21 anonim ***** válasza:
Miert kell vele megertetni,hogy eleg neki? 4 eves,mar nem kisbaba,szerencsere el tudja mondani,hogy mit szeretne,ha ehes meg,hat adj neki. Nem ertem a dilemmat. Sot,azt is el tudja mondani,hogy ker e melle meg teat v kakaot,esetleg zoldsegek kozul kivalasztja amit szivesen enne. Ha az en negyevesem az ele rakott 2 tojas helyett 5ot kerne,hat odaadnam. Nem ordogtol valo,nem vadkendersalatat ker,raadasul reggeli,orulj h eszik,az enyemek delelott 10 elott semmilyen szilard taplalekot nem hajlandoak elfogyasztani.
2014. szept. 20. 17:16
 19/21 anonim ***** válasza:
39%
szerintem is egy ekkora gyereknek elég kéne hogy legyen. vigyázz nehogy túl súlyos lesz! ha éhes még ezután akkor én gyümölcsöt adnák neki, illetve ha hajlamos hźásra a csokit is gyümölccsel helyttesítsd
2014. szept. 20. 19:17
 20/21 anonim ***** válasza:
Nálunk mindig annyit esznek, amennyit éppen kívánnak, néha többet, néha kevesebbet, mint éppen gondolnám, hogy kéne nekik. Sokmindentől függ, hogy mennyire éhesek, rájuk bízom, ők érzik.... szerencsére nem hízékonyak, bár a fiam kifejezetten nagyevő, de lemozogja simán. 4 éves, egy gramm háj nincs rajta, 21 kg színizom(és 120 cm, tehát viszonylag magas termetű is). Ő ma reggel speciel 2 szelet jókoras bundáskenyeret evett, reszelt sajttal, és egy nagy tálnyi friss zöldséggel. A lányom meg (6 éves) elmajszolt egy tegnapi muffint és kész
2014. szept. 20. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!