Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Sok szülőnél ez miért tabu?

Sok szülőnél ez miért tabu?

Figyelt kérdés
voltunk kirándulni 2 hétre 2 kisgyerekkel. közös szobánk volt. a férjemmel minden este miután elaludtak a gyerekek sex*ltünk. nyilván nem visíttoztunk hangoskodtunk de diszkréten paplan alatt 1 menet mindennap megvolt. a gyerekek meg a masik ágyon
2014. szept. 19. 23:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nálunk nem tabu, hanem egyszerűen nem tudjuk úgy elengedni magunkat, de nem ítélem el, ha mások igen. Szerencsére így is van lehetőségünk bőven együtt lenni, nem "kavarnak be" a gyerekek sosem, így nincs is szükség arra, hogy ilyen helyzetbe kényszerüljek.
2014. szept. 20. 07:58
 12/20 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem egyáltalán nem egészséges úgy szexelni, hogy a gyerekek is ott vannak a szobában. Sosem tudhatod, hogy alszanak-e és nem minden gyerek nevetgél ezen, valakit nagyon megvisel. Amúgy én sem tudnám elengedni magam, inkább megoldanám egy másik helyiségben.
2014. szept. 20. 08:20
 13/20 anonim ***** válasza:
A kislányom 7 hónapos. Egy ideig szexeltünk a hálóban néha, miközben ő a kiságyában aludt. Most már inkább átmegyünk a nappaliba, mert mostanában úgy riad fel éjszaka, hogy rögtön az ágyat nézi, hogy alszok-e. Tudom hogy nem tudná mit lát, engem akkor is zavarna hogy a gyerekem néz közben. Bármikor felébredhet és nem tudnám élvezni rendesen. De ez mindenkinek a magánügye.
2014. szept. 20. 08:41
 14/20 anonim ***** válasza:
20%

Nem sokára 2 éves lesz a lányom, simán szexelünk esténként, pedig velünk egy szobában alszik.

Nincs ebben semmi rossz.

Illetve de. Az, hogy a gyerek miatt nem lehet úgy nyögni, ordibálni, sikoltozni, ahogy azt mi igazán szeretnénk :)))

2014. szept. 20. 09:23
 15/20 anonim ***** válasza:
74%

Nálunk a szex két emberről szól. Rólam és a férjemről. Ez a kettőnk ideje, nem kell bele a gyerek.

Sosem szexeltünk, szexelünk a gyerekeink előtt, teljesen mindegy milyen korúak. Ők külön test, külön lélek, egyéniség, mindegy hány éves, nem tartozik rá a nemi életünk. A szomszéd gyerek előtt sem élsz nemi életet, pedig az is csak gyerek. Anyáddal egy szobában sem tárod szét a lábad a férjednek, pedig az az anyád.

A felnőtt gyerekemre se rontok rá, miközben ő szexel a barátnőjével, mert csak a gyerekem.

Aki csinálja, egészségére, de mi nem tesszük. A szex a privát életünk része, nem kell mindent megosztani a gyerekkel.

2014. szept. 20. 11:11
 16/20 anonim ***** válasza:
46%
Ha a gyerek már nem olyan kicsi baba,akkor szerintem igenis bunkóság ránézve ha a szülők a mellettük lévő ágyon szexelnek,arról nem is beszélve ha az esetleg nem alszik a kisgyerek hallja,látja,akkor nagyon megijedhet,és később problémák lehetnek ebből.Meg lehet máshol is oldani.
2014. szept. 20. 16:53
 17/20 A kérdező kommentje:
nem mindennapi dolog. otthon külön szobájuk van. és ügyeltünk rá kiránduláson hogy nekik ebből semmi se tünhessen fel!
2014. szept. 20. 16:55
 18/20 zabmester ***** válasza:
54%

Biztos, hogy ezt nem tenném. Ha ez nálatok nem is mindennapos, akkor nem értem, hogy a nyaralás idejét hogy nem bírtátok ki szex nélkül, vagy miért nem mentetek át egy másik helységbe, mondjuk a fürdőbe például.

Amúgy miért csillagozod ki a szavakat? Ezek nem vulgáris kifejezések, és ráadásul pont magát az ominózus szót érintetlenül hagyod, de a toldalékokba beleteszed a csillagot. Ez mire jó?

2014. szept. 20. 18:19
 19/20 zabmester ***** válasza:
Aaztaaa, mondjad aranybogár, mi nem tetszett?
2014. szept. 21. 08:35
 20/20 anonim ***** válasza:

az nem tetszik nekik hogy aki ez ellen van azt le kell pontozni..

csak akkor miért kéri ki a véleményünket ha nem jó amit írunk.?

Ha azt írnánk hogy igen ezt lehet ez természetes mi is így szoktuk az jó válasz?

2014. szept. 21. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!