Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tényleg van fájdalommentes...

Tényleg van fájdalommentes fülbelővés?

Figyelt kérdés
Hol Budapesten? 5 és fél évesemnek szeretnék, de fél hogy fájni fog.
2014. szept. 17. 10:10
 1/4 anonim ***** válasza:
61%
5.5 éves el tudja dönteni, hogy ő szeretné-e. Ha te szeretnéd, az egy dolog, ezt már neki is akarnia kell, szerintem. Fájdalommentes belövésben nem hiszek, pont ugyanaz történik ott, ahová belövik, akárhogy is reklámozzák. Ez kb. olyan, mint az epilátorok közötti különbség, teljesen elenyésző, hisz amit tesz, az fáj. Ha eléggé akarni fogja, a minimális fájdalom ellenére is, akkor kérni fogja. Barátnőm 16 évesen lövette be magának, ha máskor nem, majd akkor elmegy és megcsináltatja, nem?
2014. szept. 17. 10:12
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi :) én sem akarom erőszakolni a lányom, csak ha Ő is akarja majd, de azért tetszenek neki a fülbevalók :)

Hát igen nekem is fura hogy fájdalommentes, csak akkor vinném el ha tényleg nem fáj.

2014. szept. 17. 10:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Olyan nincs.
2014. szept. 17. 10:39
 4/4 anonim ***** válasza:
73%

Nincs, de nagyon könnyen azzá teheted.

Vegyél gyógyszertárban lidokain spray-t és belövés előtt 5 perccel jól fújd be a pici fülét. 5 perc után nem fogja érezni a belövést :)

Nekem a gyerekorvos ajánlotta és kiválóan bevált, a lányom végig csak mosolygott :)

2014. szept. 17. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!