A pelenkakiütés fertőző?
Dehogy fertőző...
Apukával mi van?
A pelenkakiütés nem, de ha mondjuk valamilyen gombás vagy vírusos fertőzés okozza a tüneteket, akkor az viszont fertőző.
Ezért kell minél előbb orvoshoz menni, aki megmondja, hogy mi ez és ha nem komoly, nem fertőző dologról van szó, akkor ad igazolást és mehet is a bölcsibe.
Én megértelek téged is, de most őszintén, gondolj bele, hogy mégiscsak fertőzésről van szó és mondjuk nem a te gyerekedről van szó, hanem valaki máséról, aki miatt a tiéd is elkapná és neked ezért kéne otthon maradni és az állásoddal játszani. Mindkét fél érthető szerintem, te is az állásod miatt is, de az óvónők elővigyázatossága is. Ugyanis az óvónők és te sem vagy orvos, így nem tudod pontosan megmondani, hogy mi a gond.
Apuka nem tud otthon maradni amúgy? Vagy valamilyen rokon, ismerős, barát, barátnő, szomszéd, bárki?
nem tudom, hogy fertőző-e, de abszolút 2 esélyes. ha gombás fertőzés, akkor fertőző.
ha arról van szó, hogy későn tették, tetted tisztába és pisis volt nagyon, akkor esélyesebb a gomba. ha mondjuk a kaki marta ki akkor nem fertőző és kaptok igazolást!
de jön a hétvége, ha az orvos úgy látja, hogy 3 nap alatt meggyógyul, akkor is ki fogja adni előre az igazolást!
szorítok nektek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!