Most akkor én is fertőző vagyok?
Figyelt kérdés
Tegnap este pöttyök jelentek meg a két éves fiamon gondoltuk hogy bárányhimlő de nem voltunk benne biztosak ma már látszik hogy az. Tegnap anyumnál jártam az egyik testvérem ott lakik nála van egy 5 éves lánya és egy 4hónapos fia. Tegnap sokat vigasztaltam a fiát mert nem igazán foglalkoztak vele. Át adhattam a fiának? akkor most egy egy darabig ne is menjek anyumhoz(egyedül)?2013. dec. 23. 12:53
1/3 anonim válasza:
Azt hiszem az, aki már átesett a bárányhimlőn nem fertőzheti meg azokat akik nem voltak még himlősek, de viszont 2 hét a lappangási idő mielőtt kijön a himlő így ha találkoztak akkor már elkaphatta.
2/3 A kérdező kommentje:
A fiam december 1jén volt utoljára anyumnál. De én át adhatom valahogy? Nem szeretném hogy a kicsi bárányhimlős legyen a tegnapi miatt de ha nem tudok fertőzni akkor felmennék anyumhoz 25.én
2013. dec. 23. 14:07
3/3 anonim válasza:
A bárányhimlő lappangási ideje 2 hét. Tehát 14.-e körül fertőződött meg a kisfiad. Valószínű, hogy hordozó vagy de már szerintem nem adod át. Mivel tegnap voltál, így már tegnap átadhattad nekik. Úgyhogy nyugodtan menjél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!