Nagymama mint bébiszitter pénzért? Hogy tálalnátok?
Figyelt kérdés
Egyedülálló anya vagyok két kicsivel, 4év alatt mindkettő.Szeretnék gyed extra miatt elmenni dolgozni h rendeződjön a helyzetünk anyagilag,de nagyon betegesek.Az egyik nagymama mozdítható csak,szívesen odaadnám neki (akárkinek de őt ismerik a gyerekek és megbízható) a gyest hogy vigyázzon rájuk munkaidőben AMIKOR betegek.Nem tudom mennyire sértő v nem,mennyire kevés az összeg gyes/20munkanap lenne napi díjként.Tudom h van nagyszülő akinek ez nem kérdés h ingyen is segít,ő biztos h elfogadná csak nem tudom hogyan tálaljam hogy mindenki jól járjon? Ha csak 2napot betegek egy hónapban,nem szeretnék 20x ezer forintot kifizetni.Ötleteket,véleményt írnátok? Csak gyerekfelvigyázás,nem takarítónő,szakácsnő stb,azt intézném.2014. szept. 11. 13:07
21/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,ma megkérdeztem,nemet mondott sajnos:-(
2014. szept. 26. 10:10
22/23 anonim válasza:
Mire mondott nemet?A felvigyázásra vagy arra hogy pénzt fogadjon el?
23/23 A kérdező kommentje:
Eleve a vigyázásra,azt mondta,nem hiszi hogy bírna a fiúkkal,elevenek,verekednek,ne haragudjak,de szerinte nem tudná menedzselni a helyzetet:-(
2014. szept. 26. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!