Mennyi idősen hagytad egyedül gyermekedet egy kis időre?
nekem is megbízható az 5 évesem, de eszembe nem jut egyedül hagyni... nem is azt, hogy ő mit csinál, hanem velem ha történik valami? áramszünet, liftbe szorulás, elesek, stb. akkor nem járom meg 15 perc alatt ő meg bepánikol. még a telefont se tudja kezelni, hogy kérne segítséget?
de ha már írod a panelt, velünk szembe lévő paneban kigyulladt pár hete a szemétledobó, mindenkit kiküldtek az épületből. egyrészt az ajtót se tudja kinyitni, másrészt ilyenkor automatikus eljárás indul, mert törvényileg sem szabad magára hagyni.
szóval nem, ennyi idősen semmiképpen :)
kertbe simán kimegyek akár 15 percre is, tudja hol vagyok, utánam tud jönni, ha kiabál hallom, tudok válaszolni neki, ezt simán, de kapun kívül nem...
5 és fél éves a legkisebb. Nyáron egyik nap kellett ebédet vinnem anyuéknak, Ő nem akart jönni. Biciklivel egy percre laknak, de így is tiszta ideg volt bennem, hogy 3-4 percig egyedül van.
Én nem igazán hagytam a nagyokat sem magukra,mert nemcsak velük, velem is történhet akármi...
10-11 évesen már más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!