Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem érzed néha úgy hogy...

Nem érzed néha úgy hogy gyermekedet "egyedül hagyod"?

Figyelt kérdés

Értem úgy, hogy nem vagyok vele / mellette non stop, és amikor nem kell főzni, vagy mosni, vagy vasalni és a gyerek nézi a mesét vagy eljátszik egyedül, akkor "nem foglalkozom vele", leülök pár percre pl. a nethez vagy írok emailt, stb.

Más hogy van ezzel? Te mennyi időt töltesz naponta a gépnél?

Nálunk reggel 8.-tól este 8.-ig be van kapcsolva, és napi 2 órát netezek kb.

2010. nov. 23. 10:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Én is éreztem így... Sőt, már azon gondolkoztam, hogy netfüggő lettem.

Lehet, hogy nem baj, mert nekünk is jár egy kis kikapcsolódás. De engem felbosszantott és igyekeztem nem bekapcsolni a gépet, vagy időt szabtam magamnak: mikor és mennyit ülök majd a gép előtt.

2010. nov. 23. 10:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha jól eljátszik, mesézik, akkor nem.

Ha rajtam lóg, eszembe se jut odaülni a gép elé, ha valmiért fontos, akkor megpróbálom nagyon gyorsan elintézni. Ilyenkro van inkább lelkiismeret furdalásom.

2010. nov. 23. 10:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is itt vagyok. Kisfiam játszik, nézi a mesét. Együtt felporszívóztunk, letöröltük a port. Ha jól elvan, akkor kihasználom. Ha már igényli a társaságom, akkor megyünk és játszunk.
2010. nov. 23. 10:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is érzem úgy néha, én is 2 órát netezek egy nap, de néha azt is soknak érzem. pedig más kikapcsolódási lehetőségem nincs, ennyit meg hagy engedhessek már meg magamnak. De néha akkor is elfog a lelkiismeretfurdalás.
2010. nov. 23. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!