A kislányok hány éves koruktól tudnak egyedül segítség nélkül guggolva pisilni a szabadban?
Figyelt kérdés
2014. aug. 19. 23:16
1/8 anonim válasza:
Na azt nem tudom, de azt tudom, hogy az én 3 éves kisfiam már vagy fél éve tud egyedül pisilni állva vagy akár ülve is :)
Segítséggel már több, mint egy éve...
2/8 anonim válasza:
Keresztlányom 6,5 éves , ehhez még mindig kell segítség neki. Nincs tapasztalatom, sem még egy ekkora kislány ismerősöm, de meglepődtem ezen. Nyilván a fiúknak egyszerűbb, az enyém 3 évesen már bőven intézte egyedül, biztos ezért lepődtem meg ennyire a kislányon.
3/8 anonim válasza:
4 éves unokahugom van. A hétvégén erdei sétán voltunk. Gond nélkül pisilt egyedül az erdőben a fa alatt. :D
4/8 anonim válasza:
Unokatesóm előbb tudott guggolva, mint WC-n.
5/8 anonim válasza:
Az én lányom 6 lesz, tudna már egyedul guggolva pisilni, de inkább felemelem, mert kulonben lepisilná magát.
6/8 anonim válasza:
3,5 éves, jobban szeretem még megemelni, de most nyáron nem tudtam, mert műtétem miatt nem emelhettem, így kénytelen volt guggolva. Muszáj voltam az egész alsó ruházatát levenni, hogy ne pisilje le magát, amúgy tudott már guggolva.
A nagylányom 5,5 éves, ő már tud guggolva.
7/8 anonim válasza:
Lanyom most töltötte az 5-ot, es mar egy ideje, mióta nyár van, azóta kezdett guggolva pisilni. Nem is en tanítottam, hanem egy nagyobb barátnője.
8/8 IronMan84 válasza:
Körülbelül 5-6 éves koruktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!