Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3-4 év körüli gyermeketeknek...

3-4 év körüli gyermeketeknek mennyi kapcsolata van a technikával? Értem ez alatt az okos telefont, tabletet, számítógépet, x-boxot, stb. -t?

Figyelt kérdés
2014. aug. 29. 22:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
63%

5 éves a fiam

a telefonommal teljesen egyedül telefonál,képernyő feloldással,hívott fél kiválasztással együtt.ez sokszor hasznos,ha mondjuk olyan dolgot csinálok,hogy nem tudok telefonálni,mondjuk nyakig paníros a kezem,akkor szólok a fiamnak,hogy hívja fel az apját,ha még kell valami a boltból

ps 4 van itthon,azzal nem játszhat

a telefonomon van talking tom játék,azzal játszhat a kirakós részével,illetve szokott az angry birds játékkal is játszani

persze túlzásba nem visszük,van,amikor hetekig rá sem néz

tabletet jól kezeli,wifit bekapcsolja,youtubot bekapcsolja,mesét kiválasztja

számítógéphez nem nyúlhat

úgyhogy használ mindent,nem tiltom,de nem is visszük túlzásba.igízából úgy van,ahogy az egyik válaszoló írta,akkor adom oda ezeket,ha nem érek rá vele foglalkozni,mert házimunkázok

amúgy társasozni nagyon szeret,ha válsasztani kell,hogy társas,vagy kütyü,akkor tuti a társast választja

2014. aug. 30. 21:05
 12/12 anonim ***** válasza:
90%
4 éves múlt a nagyobbik. Ő az egérrel a youube-on választhat a mesék közül. Egyszer meg felvette a telefont (érintőképernyős), amikor én éppen nem tudtam és a férjem hívott. De amúgy nem engedjük nekik (2,5 éves lesz a kicsi), hogy elektromos kütyükkel játszanak, bőven ráérnek még. Szerencsére nem is igénylik, meg az is igaz, hogy mi sem vagyunk valami nagy kütyü-buzerátorok. Azt pl nem is tudom, mi az az x-box. :)
2014. szept. 1. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!