Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szűlők, a ti kisfiatoknak 14...

Szűlők, a ti kisfiatoknak 14 éves korig milyen színű zoknit vennték? Mert a színeseket én cikinek találom. Milyen színű zoknit szoktatok venni? Hány évesnek milyen színűt?

Figyelt kérdés
kisgyerek

2014. aug. 22. 08:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%
Akkor 13 évesen olyan zoknit vagyen fel amit akar. maximum mondhatod neki, hogy szerinted ez nem passzol össze szinekben. de ezt is már csak ajánlásképpen. ő már nem kisgyerek, egyedül kell tudnia öltözködni, sőt, valszeg pontosan tudja mit akar felvenni, ez akár nekünk extrémnek is tűnhet, de náluk nem az
2014. aug. 22. 11:49
 12/19 anonim ***** válasza:
69%
ja és a szines zokni nem ciki, fiúnak sem, szerintem, csak passzoljon a ruhához, cipőhöz, én is simán felveszek sárga/zöld/piros/kék bokazoknikat, pedig 36F vagyok
2014. aug. 22. 11:52
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. aug. 22. 12:14
 14/19 anonim ***** válasza:
56%
fiaimnak van szines,mintás ,pedig 10 és 12 évesek ,lányomnak szintén szinés és mintás ,az enyám felnőtként szintén .
2014. aug. 22. 14:16
 15/19 anonim ***** válasza:
9 éves fiamnak szürke, fekete, esetleg e két színből mintázott zoknijai vannak, plusz a fehér sportzoknik. Ő nem venne fel mintásat pedig nem divatolunk, de ő már cikinek érezné.
2014. aug. 22. 17:17
 16/19 anonim ***** válasza:

már? ez nem életkor függvénye, hanem szokás

én nem érzem cikinek a szines zoknit, pedig felnőtt vagyok

2014. aug. 22. 20:47
 17/19 anonim ***** válasza:
71%

öt éves fiam van,általában a tescoban és a C@A-ban veszem a zoknikat,legtöbbször a kedvenc mesefigurásat (pókember,angry birds,repcsik,verdák)

amíg ezeket kéri,így marad

ha már nem akar ilyet,veszek neki olyat,amilyet szeretne

az ilyen apróságokban nem korlátozom,nagyon jó ízlése van,mindig szép ruhákat választ magának

2014. aug. 22. 22:37
 18/19 zabmester ***** válasza:
100%

Az enyém hét éves lesz, most megy iskolába, még nem mondta, hogy ciki lenne neki a mintás. Ha zoknit veszünk, általában ő választ, van neki piros-fehér csíkos, koponyás, Angry Birds-ös, szürke alapon sárga mintás, kék, zöld, narancssárga, piros, meg a jó ég tudja milyen :D

Már jó néhány éve ő választ magának, egy 13 éves pláne ki tudja magának választani, vagy akár önállóan is megveheti.

2014. aug. 23. 00:49
 19/19 anonim ***** válasza:
48%
Kicsit durva azért hogy 13 éves srácot le kis gyerekezed meg te akarod eldönteni milyen zoknit vegyen fel..azért el durva ._. 15/l
2014. aug. 25. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!