Szűlők, a ti kisfiatoknak 14 éves korig milyen színű zoknit vennték? Mert a színeseket én cikinek találom. Milyen színű zoknit szoktatok venni? Hány évesnek milyen színűt?
már? ez nem életkor függvénye, hanem szokás
én nem érzem cikinek a szines zoknit, pedig felnőtt vagyok
öt éves fiam van,általában a tescoban és a C@A-ban veszem a zoknikat,legtöbbször a kedvenc mesefigurásat (pókember,angry birds,repcsik,verdák)
amíg ezeket kéri,így marad
ha már nem akar ilyet,veszek neki olyat,amilyet szeretne
az ilyen apróságokban nem korlátozom,nagyon jó ízlése van,mindig szép ruhákat választ magának
Az enyém hét éves lesz, most megy iskolába, még nem mondta, hogy ciki lenne neki a mintás. Ha zoknit veszünk, általában ő választ, van neki piros-fehér csíkos, koponyás, Angry Birds-ös, szürke alapon sárga mintás, kék, zöld, narancssárga, piros, meg a jó ég tudja milyen :D
Már jó néhány éve ő választ magának, egy 13 éves pláne ki tudja magának választani, vagy akár önállóan is megveheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!