Szűlők, a ti kisfiatoknak 14 éves korig milyen színű zoknit vennték? Mert a színeseket én cikinek találom. Milyen színű zoknit szoktatok venni? Hány évesnek milyen színűt?
fehér fekete szürke(világos és sötétben is) kék zöld
csík van rajta vagy valami apró minta a legszélén
amíg kicsi, gyerekzoknikat, vagy amilyet ő szeretne, az éppen aktuális kedvenc mesehőst ábrázolót
később, 11+ felett meg olyat amilyet ő akar. ha csak fehéret akkor azt, ha szineset akkor azt
én magam is szines zoknikat hordok férfi létemre, mert egyszerűen unom a fehér/fekete/szürke sivárságát, de a gyerekre van bízva mit vesz fel
13 évesen már nem kisgyerek. El tudja dönteni, hogy milyet szeretne. Ha neki a színes tetszik, törődj bele. Ő nem a kicsinyített másod, hanem önálló gondolkodással és ízléssel rendelkező kamasz.
A 10 éves lányomra sem erőltetem, hogy úgy öltözzön, ahogy én akarom. Ő pl minden cipőt, szandit zoknival szeret hordani. Nekem ez annyira nem tetszik, de ha így kényelmes, tegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!