Mit tegyek, hogy a 15 hónapos kislányom ne hajtsa egész nap azt, hogy mama?
Figyelt kérdés
Nagyon szereti a mamát,de ilyenkor olyan rossz anyának érzem magam.2014. aug. 21. 12:07
1/5 anonim válasza:
Fiam is ezt csinálja, ő 18 hónapos.
Egész nap mama, papa. :)
Engem nem zavar, nem érzem magam emiatt rossz anyának.
Azt is sokszor mondja, h anya, apa.
Nem hiszem, h erről le kéne / lehetne őket szoktatni.
2/5 anonim válasza:
nálunk ez azért volt, mert mama mindent megengedett neki, állandóan nyalta a popsiját, mindent megvett neki
mire elérte a 3 éves kort, és a mamát már ritkábban látta, nem is emlegeti, egyfolytában a lábamnál van pedig már 4 és fél éves
3/5 anonim válasza:
Nem baj, ha szereti a mamát :) Attól te nem vagy "rossz anya". Én nagyon örülök neki, hogy szereti édesanyámat, mert nagyon jól megvan vele, ha nekem valami dolgom van és neki kell vigyázni rá. Attól persze nem szeret kevésné engem :) Meg téged se a kislányod, csak mindig azt emlegeti, aki éppen nincs ott, és hiányzik neki.
4/5 anonim válasza:
Az én 2 évesem is ezt csinálja,mert mi együtt lakunk a nagyszülőkkel és imádja őket.Engem nem zavar,örülök,hogy szereti a mamát,csak néha már kicsit idegesítő naponta 500 hallani ezt az egy szót. :)
5/5 anonim válasza:
Az nem lehet, hogy csak maga a szó tetszik neki? A kislányom ennyi idősen egy rendezvényen találkozott egy kislánnyal, akt Emmának hívtak. Hetekig Emmázott utána. Sőt, ha kérdezték, hogy hívják, azt mondta, hogy Emma. Meggyőződésem, hogy csak maga a könnyen ejthető szó tetszett neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!