Mit reggelizik a másfél év körüli gyermeketek?
17,5 hós és reggelire szokott enni: tojásrántottát, felvágott, vajaskenyér, virsli.De nálunk is csak falatokról van szó.Kb 85cm és 12kg.
Egésznap csak iszik és iszik.
Az én fiam sem valami nagy evő. 86 cm és 10,5 kg.
Nála a reggeli egy pohár joghurt, vagy túrókrém, ilyesmi. Utána 1-2 óra múlva eszik még valamit, vajaskenyér, bundáskenyér, rántotta, kockasajt, de ezekből nagyrész csak csipeget pár falatot. Nagyjából ennyi, amit délelőtt eszik. Ebédre sem sokat, jó, ha megeszik egy bébiétel-es adagot. Ő nagyon leveses, az meg azért nem annyira tápláló. Uzsonna egy banán, vacsorára meg megint csak csipeget.
És sajnos ő nem iszik tejet, 1 éves kora óta egyáltalán semennyit, semilyen ízesítéssel. Így maradtunk a joghurtoknál, azt viszont nagyon szereti, a natúrt is.
Kisfiam jan. végén lesz másfél éves, 81 cm és 10 kg, pedig jó evő. Nekünk 9-11 hónapos kora között volt egy nem-evős korszaka, még fogyott is, de szerencsére kinőtte.
A reggeli egyébként nálunk a legrosszabb étkezés, általában alig eszik. Amit kap: kifli sonkával/sajttal, tojásrántotta, általam gyártott májkémes kifli, néha keksz (szintén házilag sütött). Mindig iszik kb. 1.5 dl tejet (ezt mindig megissza legalább).
A reggelit leszámítva jól eszik.
31én lesz a fiam másfél éves.Reggelire vajas kenyér,májas,felvágott,virsli vagy vmi péksüti tejjel.
Tegnap volt mérve 11,1kg
Másfél éves 86 cm és 11 kiló.
reggelire tükörtojás, rántotta, vajackenyér, kenőmájas, bundáskenyér, felvágott. mikor mit.
az én lányom se eszik sokat,és nem is kérni. Ne tukmáld,annál roszabb. Én nem veszel el a kaját, kinthagyom az asztalon,és egy egy falatot megeszik két rohangálás között. Ebédkor hagyom,hogy egyedül kanalazzon,olyankor meglehet tömni, eszik, és én is etetem közben.
Sétálni vidd rendszeresen, attól megjön az étvágya. én nem adok semmi étvágynövelőt, csak vitamint és gyümölcsöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!