Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Általános iskolába milyen...

Általános iskolába milyen nejlonharisnya kell az évnyitóra?

Figyelt kérdés
a tájékoztatóba bele írta a tanítónéni, de nem írta hogy milyen
2014. aug. 20. 08:55
 1/7 anonim ***** válasza:
A testszínű nejlonharisnya teljesen jó, bár a lányomtól, aki elsős lesz, tőle fehér nejlont kértek; a fiam, aki hetedikes lesz, tőle üvegszálas harisnyát kértek.
2014. aug. 20. 09:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Elő van írva fiúknak is a harisnya? Nálunk a lányoknak se kötelező. Ha meleg lesz, én nem is adok rá, minek, én sem hordok melegben harisnyát. Ha nem lesz túl meleg, akkor testszínűt kap.
2014. aug. 20. 09:17
 3/7 anonim ***** válasza:
uncsi tesómnál (fiú) náluk elő van írva a harisnya, de általában nem kötik ki a tanárok a harisnya színét
2014. aug. 20. 09:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Az én időmben még mindenkinek fehér kellett... még felsőben is. (De azóta sokat változott a világ.) Megjegyzem, fiún csak táncfellépésen láttam nejlonharisnyát, az is üvegszálas volt, ami bírja a táncot.
2014. aug. 20. 09:34
 5/7 A kérdező kommentje:
A bőrszínű harisnya jó lenne?
2014. aug. 20. 10:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Fiúra nejlonharisnya? Te atya ég...

Egyébként ha jó az idő, szerintem lányra is teljesen fölösleges, nem értem ezeket az agyament szabályokat.

2014. aug. 20. 11:01
 7/7 anonim ***** válasza:
A mi sulinkban változások lesznek ősztől. A fiúknak nude színű harisnya kell, nekünk lányokna fehér.
2014. aug. 21. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!