4 éves fiamnak megy a hasa, mit adjak rá?
Figyelt kérdés
Múlt szombat este strandon voltunk, rá 2 napra hányt elkapta a strandvírust. 1 napig tartott, rendbe jött. Tegnap óta viszont sokat mondja, hogy fáj nagyon a hasa. Tegnap is ma is rendes széklete volt, de görnyedve kakált, beleizzadt. Azóta viszont megy a hasa. Szerdán megyünk nyaralni, mit adjak neki rá ?2014. aug. 16. 22:08
2/8 anonim válasza:
Mutasd meg dokinak,de nekünk a prokid vált be,ez bélflora helyreállító.
4/8 anonim válasza:
Tasectan vagy Smecta. Diéta. Főtt krumpli, sárgarépa , banán. Napi 2 Normaflore. És ne fertőzzön meg másokat, ne menjen strandra nyaraláskor!!! 1 hétig is eltarthat a hasmenés. Egyébként, ha az én gyerekem lenne, el sem indulnánk nyarani!
5/8 anonim válasza:
Én nem adnék hasfogót neki, jöjjön ki, aminek ki kell jönnie.
Probiotikum és kímélő diéta.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem állandóan megy a hasa, csak amikor wc-re kell mennie. Miután a szállás ki van fizetve, így nem tudom megoldani, hogy nem megyünk el nyaralni.
2014. aug. 17. 08:03
7/8 anonim válasza:
Semmit, 1 napig folyadékot, vagy sós krumplilevet, hogy tisztuljon a szervezete, valőszínűleg visszaesett.
Mindenképpen elvinném orvoshoz.
Holnap adnék már neki krumplit pirítóst, vagy sajtostallért, háztartási kekszet, sok folyadékot.
Az orvos leet ad bélfertőzésre gyógyszert. Adnék neki én is szenet már ma.
Utána peddig fokozatosan gyomorkíméléssel jönne a régi étrend..( magammal és gyerekkel is így csinálom, általában használ, persze míg én nem, megyek, de a gyereket mindig elciszem orvoshoz, náluk veszélyes a hasmenés, és hányás
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi ! Elviszem, de csak holnap lesz doki. Ma már nem ment a hasa, rendes a széklete, de fájlalja amikor wcre kell mennie. Normafloret adtak az ügyeletes patikában.
2014. aug. 17. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!