Milyen immunerősítőt vagy étvágygerjesztőt adjak 5 éves rosszul evő fiamnak?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 7. 10:23
1/3 anonim válasza:
Nekem is rosszul evő gyerekem van,járunk is vele gasztros dokihoz,aki a vitacolan-t javasolta erre.Próbáld ki te is.Nekünk bevált. :-)
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
Szerintem az idő majd megoldja nálatok is. Az én fiam 6 éves. 1,5 éves korában kezdődött nála az étvágytalanság, finnyásság. Mindenféle étvágyjavítót kipróbáltunk immunerősítőt, vitaminokat, meg amit csak lehet, és semmi nem használt. Egyéb dolgokat is próbáltam, mint hogy nem kapott nassolni valót, és csak vizet ihatott, de semmi nem használt. Talán az Immunotrofinától egy ideig jobb volt az étvágya. Nálunk az volt a baj, hogy sokat idegeskedtem emiatt, mert szegény gyerekem csont-bőr volt. A 3 éves öccse súlyban majdnem utolérte. A lényeg nem szabad vele foglalkozni, nem szabad, hogy téma legyen az evészete, és egyszercsak javulni fog az étvágya. Nálunk így volt. Most is finnyás, de már vannak kedvenc ételei, ami idáig nem volt, és abból megeszik akár 2 tányérral is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!