Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Engednéd a gyerekedet autósülé...

Engednéd a gyerekedet autósülés nélkül kocsiba ülni?

Figyelt kérdés
És mit csinálnál, ha tudnád, hogy a férjed beültetné ülés nélkül?
2014. aug. 15. 13:02
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
A nagypapáék nem tudnak valakitől kölcsön kérni egy gyerekülést? Pl. szomszédtól, vagy bárkitől, akit ismernek és van gyereke?
2014. aug. 15. 13:32
 12/30 anonim ***** válasza:
62%

Az én gyerekem is autósülésben utazik, de nem csinálnék ekkor problémát belőle, ha egyszer ülés nélkül vinnék. Apukát is életben hagynám... :)

Ülésből is csak a jó minőségűek érnek valamit ütközésnél. Vannak, amelyek csak arra jók, hogy a rendőr ne büntessen meg.

Szerintem azt a rövid időt apuka ölében hátul nyugodtan eltöltheti. Ha van biztonsági öv hátul, kössék be magukat együtt.

2014. aug. 15. 13:47
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg nem csak a rendőr miatt kell!!

Egy nagy fékezésnél rendkívül nagy szerepe van, ugyanis a gyerek nem vágódik neki az első ülésnek hátulról és nem reped fel az arca.

És sajnos a legkihaltabb falusi utcán is elé ugorhat az autónak egy kutya vagy macska, a sofőr fékez és kész a baj.

Ha "rendes baleset" van, akkor sok esetben tényleg mindegy lehet hogy milyen ülés van, vagy hogy van-e, de nem ebből kell kiindulni.

Az erősebb fékezés viszont gyakori. Sokkal gyakoribb, mint egy baleset.

2014. aug. 15. 13:51
 14/30 A kérdező kommentje:
Nem tudnak kölcsönkérni ülést. Meg nem is érdekli őket.
2014. aug. 15. 14:01
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nem nem tudnak, hanem nem akarnak...

Én így nem engedném el a gyereket.

Ha 15 perc autóval, az azt jelenti hogy falvak között kell menni autóúton, ahol 90-el vagy 110-el szabad menni.

2014. aug. 15. 14:04
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy mennyi idős a gyerek? Mert ha már 4-5, akkor egy ülésmagasítóval az autó saját biztonsági övével is be lehetne kötni, azt meg még az apja is magával tudná vinni, nem egy nagy csomag.
2014. aug. 15. 14:06
 17/30 A kérdező kommentje:
3,5,magasító sincs szóval mindegy. Én se engedném, abszolút nem akarom, csak idén még nem látta a papa, nagy konfliktus lesz :(
2014. aug. 15. 14:08
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Jöjjön a papa hozzátok, ha látni akarja, nem?
2014. aug. 15. 14:11
 19/30 A kérdező kommentje:
88 éves a papa. Én meg 32 hetes fekvő kismama. Szerintem nem engedem a lányom, csak így meg összeveszünk a férjemmel.
2014. aug. 15. 14:18
 20/30 anonim ***** válasza:
51%
Biztos hogy emiatt nem akadályoznam hogy láthassa a papat. Üljön az apja ölébe, egy alkalommal kibírja, vagy varjak meg a buszt. De ha ilyenert nem engeded el tényleg nagy harpianak gondolnak majd.
2014. aug. 15. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!