Hogyan "büntettétek" a hisztizés miatt a lányaitokat?
A lányom nagyon túl ment azon a bizonyos vonalon a hiszti terén.
Eddig még kezelhető volt és felfogta, hogy mikor mit lehet csinálni, stb..
Az elmúlt pár napban eléggé elfajultak a dolgok. Konkrétan ár szerintem azért is hisztizik, ha levegőt kell vennie.
Egyedül tud többé - kevésbé öltözni (kivéve póló és zokni felvétel), de eljátssza, hogy nem bír semmit felvenni. Egyből sír, hisztizik, nyűglődik.
Konkrétan szerintem elvárná, hogy helyette pisiljünk, stb.
Most az a büntetése, hogy a szobájába kell mennie, de ott is képes egy egész délelőttöt végig hisztizni, sírni.
Valamint nem nézheti meg a kedvenc meséjét fürdés után, ami napi fél óra tv-t jelent.
Egyébként furcsa, mert ha elmegyünk valahová (vásárolni, sétálni, stb), akkor nincs semmi baja sosem.
Nem is értem a viselkedését néha.
Jaaa,hogy van egy fél éves kistesója???Ezt a fontos információt nem írtad le kérdésed kommentjébe pedig így azért más a helyzet!
Nekem 2 év 9 hónapos volt a fiam mikor megszületett az öccse tehát hasonló korküölönbség mint nállatok!
lehet le leszek pontozva de én ebben a korban hanyagoltam az önálló öltözés eröltetését!Hisz látja hogy a kistesót öltözteted ő joggal érezheti azt hogy őt miért nem!Persze azért néha mondogattam neki,hogy próbáld meg egyedül felvenni vagy levenni a ruhád de ha nem akarta én nem csináltam ebből hatalmas nagy problémát.
Nincs testvérféltékenység. Sosem volt. Annyiban kimerült ez nála, hogy megkérdezte egy hét után, hogy nem visszük-e vissza.
Imádja, puszilgatja és nem akar nélküle sehová menni.
Állandóan játszik vele és mindig segít a tesónak.
Nem emiatt hisztizik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!