Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy vegyem rá hogy elmenjen...

Hogy vegyem rá hogy elmenjen fogorvoshoz?

Figyelt kérdés
A tesóm 5 éves(fiú) es 3 lyukas foga is van de csak az egyik fáj neki. Elmentünk egyszer mikor nemtudta milyen is ez. Na akkor az az ágrólszakadt fajtáját annak a fogorvosnak hogy a tűvel fújt vizet a lyukas fogába de az a szerencsètlen a tűt beleszúrta a lyukas fogába de miután kifúrta neki. Azért fél hogy itt is beleszúrják neki pedig nagyimnál vagyunk 120km az otthonunktól. Már mondtuk neki egyszer megcsináltatja es többször nem fog fájni neki. Meg akkor nem ehet se csokit se fagyit se semmi édességet. De erre nagyanyám ad neki fagyit mert a húgom is kért de mondtam neki hogy ne adjon már neki mert akkor biztos nrm megy el ha nyugodtan ehet csokit meg fagyit stb. De azt tudni kell hogy egy hisztigép.... es a húgom is... Mondtuk neki hogy megkéne lepni anyàt hogy elmegyünk az orvoshoz betömeti es majd mikor jön értünk akkor meglepi vele es kap majd érte valamkt. De nem nem akar menni mert megint a tűt belenyomja.
2014. aug. 13. 12:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Majd ha bedurran neki, kénytelen lesz elmenni. Miután tejfoga van, semmit nem fognak vele csinálni. Ha esetleg a nagyőrlők hátul lyukasak, na ez viszont gáz, mert maradandó, és azt tényleg tömetni kell. Te ehhez kevés vagy, anyukádnak kell ráparancsolnia, hogy most márpedig fogorvos és kész. Másképp nem fog menni.
2014. aug. 13. 12:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Megnéztem ami fáj neki az mind rágófog es hátul van neki ami sztm még nekem sem esett ki! Mutattam neki egy csomó videót hogy rengeteg kisgyerek azt mondta hogy most tömték be a fogam es nem fáj meg színes fogtömést kaptam!
2014. aug. 13. 12:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha rossz élménye volt a fogorvossal, beszélhetsz neki akármit, nem fogja meghatni. (egyébként meg a lyukat ki kell tisztítani, nem kínzásból fújt bele vizet).

Itt csak az használ, ha megfogjátok és elviszitek. Nem kell neki könyörögni, hanem a fogorvosra szükség van, senki sem szórakozásból megy oda.

Mondd neki, hogy minél tovább vár, annál inkább tönkremegy a foga, és fájni fog.

2014. aug. 13. 12:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Lehet hogy ezlesz a vége csak az egy olyan nagy hisztit fog ltt levágni..
2014. aug. 13. 13:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem értem e kérdést. Egy 5 éves gyerek hogy menne el fogorvoshoz???? Majd az anyukája elviszi. Te hány éves vagy kérdező? ( a tesód fiú vagy lány, mert össze vissza írsz?)
2014. aug. 13. 16:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen mindenkit lekel cseszni mert egyszer nem az ő elvárásainak írtam ki a kérdésést utolsó kérdező.... mi az hogy össze vissza írom?? Érdekes 2 válaszoló megértette csak neked van problémad ezzel!:)
2014. aug. 13. 19:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Csak hogy az utolsónak leessen a tantusz van egy öcsém meg egy húgom én vagyuk a nővérük. 16l..
2014. aug. 13. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!