Ki hogyan szánja rá magát, hogy elmenjen a fogorvoshoz? Húzatni kellene, de piszkosul félek.
Én nem a félelem miatt nem akartam menni soha, hanem a saját körzeti fogorvosunk miatt, ezért is jártam maszekhoz.
Nekem tavaly 2 ezerért húzott, ez az 5 ezer ft irreálisan sok.
Szia! Kapsz érzéstelenítőt, ami nem fáj, aztán az egészből semmit nem érzel.
Hát - ha nagyon akarod, elmondom, hogyan szántam rá magam: volt egy lyukas fogam, ami már gennyedzett... bűzös volt a leheletem, hiába mostam fogat, rágóztam, stb. Fájt is nagyon, nem volt mit tenni, muszáj volt elmenni. Jól leszidott a fogorvos, kihúzta, utána pár óráig még mindig éreztem a "lyukas fog ízét" a számban... Na ekkor fogadtam meg, hogy ezentúl félévente járok kontrollra. Azóta mindig dicséri a fogaimat a fogorvos, nem is volt azóta gond velük. Ez volt közel 4 éve.
én ma voltam fogorvosnál. Elhiheted, hogy nem akartam menni, de sajnos rájöttem, hogy a saját hibámból több rossz fogam is van. Mosom én rendesen, de ez nem elég. Az előző fogorvos egy sarlatán volt.
Így aztán még szeptemberbe kértem időpontot és ma elmentem. Nagyon féltem és tiszta ideg voltam, de a fogorvos nagyon rendes és kedves volt. Kaptam érzéstelenítőt, aztán kihúzta a fogam. Még párszor mennem kell, de most büszke vagyok magamra, hogy az első lépést megtettem és elmentem orvoshoz.
Szóval bátorság és vigyél magaddal valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!