Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom hulye kerdes, de hogyan vegyem ra a baratnomet, hogy vegre elmenjen fogorvoshoz?
Mikor osszejottunk en voltam az, aki felt a fogorvostol.Aztan tavaly novemberbe volt egy gyokerkezelese, es injekcio nelkul csinalta az orvos.Nagyon megkinozta, konnyes szemekkel jott ki a rendelobol.Nagyon sajnaltam, de nem gondoltam volna, hogy tobbett nem ohajt visszamenni, mivel az a foga azota is kivan furva, de nincs betomve.Nem budos a szaja, folyton mossa.Egy nap vagy 6x, de akkor is feltem, mert elol van az a fog, es kezd ranoni az inyje.
Nagyon fel, nem akar visszamenni, de nincs penzunk magan fogorvosra.. es ugye fogorvost nem valaszthat magatol.De akkor mit lehet tenni?
Koszi a valaszt!
Milyen kovetkezmenye lehet a gyokerhartya,
csonthartya
gyulladasnak??
Ha esetleg Budapesten, vagy a környékén éltek, vedd rá, hogy a Szentkirályi utca 40. sz. (8. kerület) alatti Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézetbe menjen el. Rendkívül megértő, kedves, kíméletes orvosokkal találkozni ott, mivel oktató kórház. Tanulók vizsgálnak, rendesen kikérdeznek, panaszkodni is lehet nekik más, nagyon csúnya és szemét orvosokról; megértik, ha fél az ember. Ha ők megvizsgáltak, megröntgenezték a fogat, akkor átküldenek a szájsebészetre (vagyis a fogászatra), amely a másik folyosón van, és ott is rendes, toleráns orvosok kezelnek. Én még sírtam is náluk, mégis azt mondták, hős vagyok.
És ami a legjobb, nem kell fizetni, ha van érvényes TAJ-kártyád.
Remélem, tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!